Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 08:34   #2001
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

uffff nadrobilam piekny dzien sie dzis szykuje

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
drużyna piłkarska polonia bytom

najpierw myślałąm o nauczycielach blondynka, do tego w ciąży
haha dzieki za wyjasnienie ja myslalam o studentach polonistyki i zastanawialam sie czy jest tam jakis slynny wydzial czy jak

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
hehe to odpoczywaj teraz a potem nie przeginaj Przed nami remont pracowni i w koncu dokończenie pokoju Stasia ale czuję ze się nie wyrobimy. W każdym razie mój mąż powiedział, że nie zdzierży jak Staś urodzi się 1 września - taka trauma dla dziecka do końca życia zapomina, że nie wszystkim szkoła źle się kojarzy
no przez lipiec mam zamiar sie byczyc ile sie da, a w sierpniu bedziemy powoli dzialac tzn ja i tak wiele nie pomoge ale przynajmniej popakowac/porozpakowywac bym chciala nio i pewnie czeka nas tez jezdzenie po sklepach za jakimis pierdami

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
kurczę ledwo co do was wpadłam sobie poplotkować to już tż z pracy wcześniej wrócił i już się łasi do mnie i muszę odstawić kompa jakoś myślałam że na tym zwolnieniu to człowiek będzie się nudził a tu lecą mi tygodnie jak szalone... w weekend non stop jakieś grille i imprezy, dzisiaj do 16 siostra u mnie była, godzinkę miałam dla siebie i już mężul wrócił budowa wrze- jutro przychodzi koleś robić ogrzewanie podłogowe, za 9 dni wylewamy już podłogi, w sobotę bramę garażową zamówiliśmy i jutro mają przyjść robić pomiary dokładne także nie ma czasu się nudzić jutro znowu pół dnia w przychodni i u dentysty zleci i jak ja mam tu być na bieżąco
tez mi czas tak pedzi, sama nie wiem kiedy...

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam Snow heppi berfdej
staram sie czytać ale jakos jeszcze weny na pisanie nie miałam. Pojechałam do gina po zwolnienie do pracy a ten mnie z zaskoczenia na fotel ( heloł!!! w czwartek wyszłam ze szpitala i przed wyjściem byłam badana) !!! ale byłam przygotowana I co ??!!! I szyjka mówi mi że skrócona w 50%:eee k:!!!! Ma ok 2 cm!!! Ja mu mówie jak to ??? to tydzięn temu było 30% i leżałam w szpitalu i jest jeszcze mniej No nic mam nie panikować i tak tez nie robie za tydzien kolejna wizyta i jak bedzie oki to następna dopiero 29 lipca Tradycyjnie mam się oszczędzać no ale bardziej już nie umiem . Właśnie mama teściowa przyjechała jak ja pojechałam do gina poodkurzała cały domek wymyła naczynia i teraz będzie myć podłogi Kurcze wychodze na wredną synową nic tylko gonie teściową do roboty I jeszcze pralka nam padła i nie wiemy co z nią zrobić i mówie teściowej że chciałam małae ciuszki troszkę poprać a ona mi mówi że weźmie mi do domu i wypierze i wyprasuje, to ja już normalnie musze sie
ty kochana lez i nic nie rob... wydaje mi sie ze w twoim przypadku nawet spacer to juz za duzo, bo na pewno zdarzaja sie "chwile" gdy jestes z Adim sama i sila rzeczy musisz cos przy nim zrobic... wiec jak ma cie kto wyreczyc i sie nim zajac to ja bym juz na sile nie spacerowala, bo nie masz co ze soba zrobic tylko lezala i odpoczywala...wiem ze ciezko tak lezec bo tez lubie robic ale zdrowie dzidzi najwazniejsze...poczytaj jakas ksiazke...

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Sambadijaneiro: ZASTRZYKI ??!! ;(;(;( łeeee wszystko tylko nie zastrzykii ;(;(
Sama pozniej myslalam na temat tego leku, ginka dzisiaj byla z nas zadowolona tzn i z wynikow i z szyjki i ogolnego rozwoju... Takze nie jest tak ze jest zle, no ale pewnie jestem w jakiejs grupie ryzyka.
noi musze do okulisty isc bo mam -3.75 i -3.5 wade wzroku... mam nadzieje ze nie bede sie na ciecie nadawac (
Jasio ma 27 cm obwodu glowki i 7,5 cm dluga kosc udowa bedzie gigancik po mamusi ))

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
niooo zastrzyki niestety...ale moze da sie tez inaczej... nie wiem nawet ile tych zastrzykow mialo byc ani nic wiecej bo tylko poinformowali mnie o takiej mozliwosci ale na szczescie nie byly konieczne, wydaje mi sie ze tez sobie nie mozna tego brac ot tak i lepiej jak plucka rozwijaja sie swoim tempem...oczywiscie jesli nie ma zagrozenia

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
tak patrzę i na TP 5.09 jest nas 6 ciekawe, która się pierwsza rozpakuje
jest nas 7 ja jestem 7 samozwancza

a jutro rodzi nasza dobra kolezanka ma cc bo maly sie nie obrocil stad wiem ze jutro ale jej zazdroszcze ze jutro bedzie tulic malego
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora