2007-04-17, 21:28
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzamy sie ZDROWO i SKUTECZNIE! (bez diety "cud")
Cytat:
Napisane przez dosienka2802
Łaaa, po prostu nie dam rady, jak za długo siedzę w szkole to MUSZĘ zjeść batonik  I nie wiem jak to zrobić żeby nie zjeść  Za to w domku gimnastyka obowiązkowo i rowerek (przed telewizorem, żeby mi się za bardzo nie nudziło) 
|
Wydaje Ci się, że musisz... wytrzymaj bez słodyczy troszkę czasu, żeby cukier się ustabilizował w organizmie, a zobaczysz, że batonik koniecznością nie jest. Może zamiast tego jakiś owoc? Lepsze to niż baton. Ale owoc to nie posiłek... dodaj coś białkowego... np. serek wiejski 
Cytat:
Napisane przez wiolisza
ach. mozna powiedziec ze to moj pierwszy taki 'powazny' dzien odchudzania sie. wiecie- zero słodyczy itd. i normalnie wytrzymalam bez slodyczy! <jupi> i specjalnie mnie do nich nie ciągnie . Hmm zna może któraś z was jakies dobre kremy pomagające 'wymodelowac' cialo? NolQa ty cos kiedys wspominalas o jakims kremie,który takie fajne zimno dawał . Znacie cos jeszcze? Oczywiscie chodzi mi o te kremy skuteczne. a nie te ktoree.. no... nie obrazajac nikogo -nikomu sie na nic nie przydają
|
I pięknie tak trzymaj. Początki są trudne, potem może być tylko lepiej 
Co do kremu... ja mam balsam wyszczuplający z bielendy... tutaj nie ma efektu zimna, a odwrotnie... skóra jest czerwona, pali Fajne uczucie... czy działa... trudno powiedzieć. Takie typu specyfiki to 5% całego procesu chudnięcia Ja lubię ten efekt... i sama sobie wmawiam, że skoro to coś czuję to musi to działać
|
|
|