Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 07:50   #4169
LiwkaO
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
straszne co piszesz. po prostu straszne.

heh... mnie wszyscy namawiaja zebym wyszla, a ja sie boje. choc nie wychodzenie odbija sie na psyche...

klask i:

a ja syna .... aaa mialam napisac "nie pochwalilam"... wiec juz nie pisze
--> na zakupach byl grzeczny, ale w autobusie puscil takiego dzikiego pawia (a coraz rzadziej mu sie juz zdarza ), ze zmoczyl caly napis "I love Dad"(). przyjechalam do CH, przebralam, nakarmilam. ruszylam w zakupowy tan 40 min. nie minelo jak uslyszalam pieluszkowy armagedon (choc w tym przypadku nie tylko pieluszkowy)- akurat zastanawialam sie czy kupic mu porcięta czy nie kupic. no i syn w ten sposob wymusil uzupelnienie garderoby (bo mialam tylko jedna zmiane awaryjnych ubranek (ktora poszla na po-ulaniowe szalenstwo))...

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość

ja uzywam hippa biocombiotic, polecil mi pediatra i jestem zadowolona.
Dzięki! zwrócę na nie uwagę jak będę dziś w sklepie!

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość

za dietkę i za zakupy. No i wielkie dla Milusia, że taki grzeczny i cierpliwy
Ja też byłam wczoraj na zakupach, też kupiłam 3 staniki, a co no i oczywiście kilka fatałaszków dla małego. Najbardziej podoba mi się kaftanik z napisem: "mój tata - super kierowca, nieustraszony mandatów łowca " i do tego obrazek
Gdzie to dorwałaś??? też chce też chce takie!!!!

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Co do wychodzenia z domu! Dziewczyny nie dajcie się wmanewrować w nic! Trzeba mieć jakiś kontakt ze światem i innymi ludźmi i czasami wyjść się odchamić
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując