Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 08:51   #2005
Sylwia cypr
Raczkowanie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Lala i gratki

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam Snow heppi berfdej
staram sie czytać ale jakos jeszcze weny na pisanie nie miałam. Pojechałam do gina po zwolnienie do pracy a ten mnie z zaskoczenia na fotel ( heloł!!! w czwartek wyszłam ze szpitala i przed wyjściem byłam badana) !!! ale byłam przygotowana I co ??!!! I szyjka mówi mi że skrócona w 50%:eee k:!!!! Ma ok 2 cm!!! Ja mu mówie jak to ??? to tydzięn temu było 30% i leżałam w szpitalu i jest jeszcze mniej No nic mam nie panikować i tak tez nie robie za tydzien kolejna wizyta i jak bedzie oki to następna dopiero 29 lipca Tradycyjnie mam się oszczędzać no ale bardziej już nie umiem . Właśnie mama teściowa przyjechała jak ja pojechałam do gina poodkurzała cały domek wymyła naczynia i teraz będzie myć podłogi Kurcze wychodze na wredną synową nic tylko gonie teściową do roboty I jeszcze pralka nam padła i nie wiemy co z nią zrobić i mówie teściowej że chciałam małae ciuszki troszkę poprać a ona mi mówi że weźmie mi do domu i wypierze i wyprasuje, to ja już normalnie musze sie
Dobrze, ze nie paniujesz i oby tak dalej - ja bym chyba nie umiala -ale oszczedzac sie musisz Kochana i te spacery co pozniej pisalas to chyba sobie daruj... a tesciowa masz "z promocji" SUPERRRRRR

A tak w ogole to dzien dobry wszystkim

Nasza Wiki dostala od znajomych w pozyczki wozek+fotelik, bujawke, karuzele, mate edukacyjna, sterylizator i cos tam jeszcze ale nie zdazylam tego wszystkiego rozpakowac ... moze dzisiaj wieczorkiem cykne fotki to sie z wami podziele nimi
Sylwia cypr jest offline Zgłoś do moderatora