2013-07-02, 08:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Dzień dobry 
nie było mnie w weekned więc nadrabiam wszystko a tyle mam do zrobienia i na spacer chce zaraz iść, chyba się roztroje 
Isia co do chrzcin to mam pytanie 
Jak robiłas w lokalu to do której godziny? Bo ja chce zrobić w lokalu ale każdy mi mówi że pozniej i tak goście się przeniosą do nas a dla mnie nie ma takiej opcji bo ja chce zmeczone dziecko polozyc spac i nie po to wydaje tyle kasy żebym w domu znów musiała coś robić.. to bym musiała zrobić w domu wogóle. Tylko w domu wcale nie dużo taniej wychodzi, goście będą siedzieć aż padną a ja chyba nie dam rady z obsługą, gotowaniem i małym dzieckiem...
Jeszcze u nas jest problem bo mój tata może przyjechać tylko na sam koniec sierpnia a rodzice TŻ i brat-chrzestny przyjeżdżają na początku sierpnia bo mamy w rodzinie wesele.. i nie wiem co robić chce żeby mój tata był, wszystko było umówione bo zawsze przyjeżdżał na początku sierpnia a teraz się skomplikowało i nie da rady 
Cytat:
Napisane przez monini2507
Hej 
Ja już po inseminacji w środę była. Test mam zrobić za 2 tyg w środę także moje kochane proszę mocno trzymać za mnie kciuki, choć jakos się wcale nie nastawiam i już
A propo fb ja Was nie mam u siebie a chciałabym mieć 
Lecę nadrabiać co naskrobałyście kochane bo mnie zwyczajnie w domu nie było przez 3 dni buziaczki 
|
oooo to trzymam mocno!! 
Cytat:
Napisane przez anoxee
Witajcie dziewczyny, melduje, że dziś sn o 13:10 przyszedł na świat Leon, 4 kg i 60 cm. Przesyłamy buziaki
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
wow!! Prawie jak mój Kamilek  gratuluje!! I super że go wycisnęłaś bo pewnie łatwo nie było 
Cytat:
Napisane przez kooocur
Dziewczyny ja nie mam neta w telefonie, wiec jak coś się będzie działo to musze komuś dać znać. Mam numer do Lunki 
|
to by Cię czekało jakbyś mi znać nie dała!
Własnie przeczytałam nasze smsy z porodówki, wzruszyłam się 
A i napisałaś mi jak byłam na patologi że w nagrode będę mieć pulchnego bobaska, skąd wiedziałaś?  
Cytat:
Napisane przez anoxee
Dziękuję za wszystkie gratulacje  Ciężko mi na telefonie cytować, więc wybaczcie. Isiu, wsio było, nawet dla takiego wrzaskuna
Dla wizażowych cioci fotka
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Witaj Leosiu! Jesteś cudowny!
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
|
|
|