Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 07:55   #4170
Moderna
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
a ja syna .... aaa mialam napisac "nie pochwalilam"... wiec juz nie pisze
--> na zakupach byl grzeczny, ale w autobusie puscil takiego dzikiego pawia (a coraz rzadziej mu sie juz zdarza ), ze zmoczyl caly napis "I love Dad"(). przyjechalam do CH, przebralam, nakarmilam. ruszylam w zakupowy tan 40 min. nie minelo jak uslyszalam pieluszkowy armagedon (choc w tym przypadku nie tylko pieluszkowy)- akurat zastanawialam sie czy kupic mu porcięta czy nie kupic. no i syn w ten sposob wymusil uzupelnienie garderoby (bo mialam tylko jedna zmiane awaryjnych ubranek (ktora poszla na po-ulaniowe szalenstwo))...
hehe.. dobrze, ze bedac na zakupach mozna cos na szybko dokupic
mi sie tez juz tak zdarzylo, karmilam malego w h&mie i nozki mial troche za wysoko i strzelil taka kupe, ze wyszlo gora i doslownie wszystko zafajdane - dobrze, ze mama byla akurat po zakupach i miala cos w zanadrzu

Cytat:
Napisane przez Nyaa Pokaż wiadomość
Ja też byłam wczoraj na zakupach, też kupiłam 3 staniki, a co no i oczywiście kilka fatałaszków dla małego. Najbardziej podoba mi się kaftanik z napisem: "mój tata - super kierowca, nieustraszony mandatów łowca " i do tego obrazek
brawo za zakupy

pewnie sie czepiam, wiem ale dobry kierowca sie wyklucza z mandatami

Edytowane przez Moderna
Czas edycji: 2013-07-02 o 07:57
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując