Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 07:55   #2126
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
dobrze ze w koncu urlop, odpoczywaj do woli, ale potem tez zadbaj o siebie!!

Ja mialam 70e, ubieram dzis stanik z la senzy a tu conajmniej jeden rozmiar za duzy...tak schudlam z biustu...musze na str kingi spr jaki u nich mam bo dawno od nich stanikow nie mialam...ale to w pracy bo przez komorke nic zrobic nie moge...
dziekuje
widze podobny rozmiar mamy
Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Byłam w moich litach w lajdlu (dzisiaj tam maja udka taniej a ja ogórkową robię), i cholera przy palcach tak mnie obtarły że ledwo doszłam do domu Jak tak bedzie za kazdy razem to jednym slowem bede miala lipe a nie za☠☠☠iste buciki Ale poza tym ze mnie obtarly to fajnie sie chodzi

Milego odpoczynku Kochana a moze rozejrzyj sie za jakas inna praca? Moj tz po calym dniu w warsztacie normalnie funkcjonuje, a Tobie musza dawac przeokropnie w kosc jak ciagle czytam jaka jestes wymeczona Jeszcze zaczna sie coraz gorsze problemy zdrowotne i bedzie...

Wiesz, mi takie pituty jak mam teraz odpowiadaja tez, ale jak schudne to moje 70B bedzie ledwo widoczne... i to mnie najbardziej dobija. Teraz jest taki zarys ich ksztaltu zza bluzki i to mi sie podoba :Slina: .. az sie boje chudnac Poza tym po dziecku to jednak cycki nie te same.. Chociaz mam wrazenie ze ostatnio ich ksztalt sie poprawil
co Ty gadasz nasze lity Cie obtarly
Ja w Nich ost smigalam i nic
Tylko ze teraz jak wczesniej pisalam, sandaly z ccc tak mi zalatwily palce ze teraz to tylko w japonkach moge smigac
Co do pracy, to tak jak juz wczesniej Bunny pisalam, musze sie przemeczyc teraz i jakos dac rade
Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Kylie udanego urlopu Ty to masz dopiero cycki duże chociaż ja na swoje też nie narzekam super ten Twój stanik, też mi się podobał na stronie, ale na początek chciałam zamówić jakiś tani, żeby zobaczyć czy mi rozmiar odpowiada a potem mogę szaleć

Dziewczyny w CCC jest -20% na wszystko, na przecenione rzeczy też. Ale tłumy ogromne, rozmiary poprzebierane, masakra jednym słowem
Chciałam sandałki kupić,ale w sumie żadne mnie nie zauroczyły i kupiłam jedynie spódniczkę w Bershce o tą http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2BBershka/430

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

taki żul
towarzysz życia
Make my day

Przy tabsach mi sie takie zrobily
chociaz teraz zmienialam Regulona na Lesinelle i juz nie sa takie duze jak byly ale wystarcza, bynajmniej mi
widzialam te tlumy w ccc, ja tez mam ich karte i sms i meila dostaje o ich promocjach, zreszta mi sie malo butow w ccc podoba.
Teraz kupilam te sandaly co mi tak noge styraly i musze pomyslec z kumpela co pracowala w ccc wlasnie, co z nimi zrobic zeby je na reklamacje oddac
Cytat:
hahahaa

ja nie cierpię robić ciast uwielbiam gotować, bo wtedy mogę eksperymentować, a w cieście wszystko musi być dokładnie wg przepisu

Ja gotuję ogórkową tak:
wrzucam mięsko, jak woda się zagotuję to daję 2 łyżki vegety i włoszczyznę- seler, marchewke i pietruszkę, liście laurowe, czosnek, pieprz jak warzywa zmiękną to wrzucam pora, wrzucam ogórki i tak jeszcze gotuję z 10 min na małym ogniu. Wyłączam zupkę i dodaję śmietanę 30 % i na koniec jeszcze doprawiam najczęściej magii z knorra

A i nie dawaj kostek rosołowych, to sama chemia, z tego wszystkiego najlepszy skład ma właśnie vegeta
Ja tam prawie w ogole nie gotuje, bo po prostu nie mam czasu. Dla mnie totalnym zbawieniem sa warzywa na patelnie z Biedronki. Czasem jej je same, czasem jakiegos kotleta do nich zrobie, czasem z sosem i juz. Jak sie pracuje po tyle co ja to nie ma na to absolutnie czasu
Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
pollena z ziolowych jest chyba najdelikatniejsza- przynajmniej mnie nie swedzialo i nie pekala skora... i wlosy choc domyte nie byly totalnym koltunem.
moze byc jeszcze joanna naturia czy barwa- ale z nimi to troche sie nawalczysz czeszac i mi np joanna robila lupiez po kilku myciach
odzywke na razie zostaw i zobacz jak bedzie z nia pod nowym szamponem.
a jeszcze powiedz ta nivea ma oprocz protein jakies ekstrakty albo olejki?

hehe no to piona bo mnie nowe pumki obtarly do krwi
poszlam z lola na spacer ok 4km do chinczyka i wrocilam okulała ale jak sie zamiast skarpet do nowych butow bierze takie jak do balerin to sie ma wpier*ol
.
Jesli chodzi o Pollene Aloesowa to sama z czystem sumieniem polecam
myłam nia dosc dlugo i na prawde nie przesuszala i nie koltunila mi wlosow
a wlosy mialam swieże nawet do 5 dni
Witam w klubie "obtartych przez buty"
Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Hejjj
Obiecalam cioci Kylie ze sie odezwe, ale w sumie nie wiem o czym paplac, wypadlam z obiegu chociaz nadrobilam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ciocia Kylie jest rzadna wiedzy co u pierworodnego syna Wizazu slychac i jak sie czuje mamusia

Cytat:
Miałaś się odzywać co u Ciebie słychać jak tam brzusio? Jak się czujesz?

Ex bo tak się zabierasz za to gotowanie ale spoko po czasie to Ci przyjdzie i będziesz wszystko robiła bez myślenia o tym
paczuszka poszła, myślę,że w środę powinnaś dostać
powalasz mnie dzisiaj

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-07-02 o 07:59
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora