Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 08:11   #1648
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Daj Boże.

Moja wczorajsza rozmowa z z Panią doktor po KTG:
D: Zapis KTG prawidłowy. Nic się nie dzieje. A jak się Pani czuje? Coś Panią "bierze"?
Ja: No, właśnie nic. Jakieś tam przepowiadacze, ból jak ten miesiączkowy w dole brzucha, ale mało intensywny, zawsze krótki.
D: Tak, to przepowiadacze.
Ja: Więc ja nie urodzę.
D; Urodzi Pani.
Ja: Nie urodzę.
D: Zapewniam, urodzi Pani.
Ja: No nie wiem. Chyba jednak nie urodzę
D: (śmiech.) No widzę po Pani, że Pani w końcu urodzi.

No cóż, nie pozostało mi nic innego jak jej zaufać.
Pani chyba jednak ma rację Margosia też w końcu urodziła

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny
Właśnie wróciłam od ginekologa miałam pobierany wymaz GBS to chyba na paciorka co mówiłyscie.
Przebadała mnie bo mam upławy straszne zrobiła mi zasypkę jutro mam isć jeszcze raz.
Powiedziałam o bólu krocza i więć mówi ze dziecko jest ustawione głowką i napiera. Głowka nisko ale nad ujsciem nie w ujściu kanał zamkniety szyjka miekka wsumie jakby gotowa do porodu no ale niech poczeka jeszcze chociaż do połowy sirpnia ta moja dzidzia. Juz nie dokładnie pamietam ale 2,5 cm od kosci biodrowej czy coś mam głowke czy jakos tak nie wiem juz zapomniałam cos jeszcze tam pisala o 1 cm ale nie wiem ...Kazała wiecej leżeć wypoczywać, no a ja poszłam po chleb a wryciłam z tobołami...kupiłam kg jabłek, czeresni, ogórki, rzodkiew, seler, ziemniaki itd
No to kochana słuchaj Pani dr i więcej wypoczywaj A nie nosisz tobołki...

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
witam się w ten ładny dzionek

mi się coś śniło, ale zapomniałam, czyli pewnie nic ważnego
Jutro chyba rodzice mają u nas być i planują mnei zabrac do domku na wieś chyba się zgodzę pewnei to juz bedzie ostatni pobyt, podładuję baterię i moge rodzić jak wróce
Cynamonka pisała późno, ze dalej w dwupaku, ma problem z netem,nic się nie martwcie
Odpoczynek nikomu nie zaszkodził, więc korzystaj
I dobrze, że u Cynamonowej wszystko dobrze
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora