Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 08:14   #1650
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Aloha!!!

Już po śniadaniu i kawce
Chłopaki w pracy i przedszkolu a ja próbuje się umówić na wizytę do gina bo mój na urlopie a dostałam wyniki posiewu moczu i mam tam tez paciorkowca .... Nie wiem ale zeschizowalam się trochę bo mały od jakiegoś czasu nie przeciąga się często i jest takim bardzo dużym leniuszkiem bo całe noce przesyła w dzień tez ma w sumie mało ruchów... Nie wiem albo taki typ albo boje się ze mam jakaś wewnętrzna infekcje i ze pacior dostał się do niego.... Czekam na tel czy uda mnie się gdzieś wcisnąć ..
Rozmawiałam przed chwila z moja Polozna i plan jest taki ze próbuje się dostać na usg do luxmedu jak się nie uda a mały zbytnio się nie rusza to jadę na brochow i wymuszam ktg ...
No zobaczymy... Trochę się zmartwilam całością ...

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dzien dobry,

Dziewczynki nie odpisuje, nie komentuje - jestem po wczorajszym dniu wypluta, po nocy niewyspana a dziś od rana mam do zrobienia kilka rzeczy a potem wizytacja.

Proszę o kciuki

ostatnia wizytacja przed urlopem gina, biorę torbę na wszelki wypadek gdyby mu się coś nie podobało. Liczę, że wszystko ok i dotrwam do poniedziałku
Lece się szykować, dopakować i kierunek stolica...
Kciuki zacisniete

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Część Słoneczka

Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty.
wczoraj przynieśli mi mała , żeby dać cyca, ale nawet usteczek nie chciała otworzyć. ale za to mogłyśmy się trochę poprzytulać

Dziś już też była u mnie i jest poprawa raz dała sobie wsadzić pierś, zassała i koniec. Potem jeszcze ulała.

Biedną jeszcze wypluwa moje wody.
za wizytę i zakupy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super ze spróbowała... Będzie coraz lepiej, teraz pewnie nie ma siły
I nie martw się wypluwaniem wód, mój starszak tez tak miał jeszcze ponad dobę po porodzie i spoko.

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Surka powolutku i wszystko będzie szło idealnie. Ważne, że raz zassała i mogłyście się tulić.

Mnie obudziły skurcze i biegunka
Oooo czyżby.

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Witam sie z rana. Kaszel meczyl cala noc i jestem padnieta. Zrobilam syrop z cebuli i moze pomoze.W nocy znow mialam skurcze 15-20 sekund co 20 minut tylko doszedl tez bol krzyza ktory trwal przy kazdym skurczu nieco dluzej bo ponad 30 sek. Chyba urodze szybciej niz mi sie wydaje
Biednas ty z przeziebieniem.. A skurcze... Może przepowiadajace...
Ja teraz nie mam żadnych ani twardnienia brzucha a nie pamietam jak to było

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
No ja też kojarzę, że Madi pisała, że Cynamonowa nie odpisuje, a zawsze szybko to robiła ...
[B]
za pracowity dzień i leżaczek i chustę. Wczoraj przesadzałam kwiatki w domu i pomyślałam o Tobie i Twoim ogródku

Ja idę się położyć, wstanę pewnie koło 11.00, wypiję kawę, zjem drożdżówkę, chwilę pospamuję i pojadę po truskawki

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Hej! ja już w szpitalu, przede mną 4 pacjentki, a prof. jeszcze nie ma...
Kciuki za dziś!

Trzymam trzymam !!!

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Cześć

trzymam kciuki za wizytujące bo widzę że sporo dziś idzie
my zaczynamy 38 tc więc ciąża donoszona

surka, albo ktoś kto nadrabiał () jak Ci wody odeszły to dużo tego było? W sensie nie idzie się pomylić?

mela, zależy jakie trafisz, ja wczoraj miałam słodziuteńkie i bez niczego zeżarłam
Za tydzień

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witam sie o poranku

Dzis moj ostatni dzien w pracy i z tego powodu chyba zwariuje ze szczescia

Trzymam za wszystkie wizytujace, dla nowych tygodni, wszystkim urodzonym maluszkom porzesylam buziaka

Zycze wszystkim udanego dnia!!

Surka, daj sobie i Lili czas, mam nadzieje, ze sie przyssa wkoncu raz a donbrze
Za ostatni dzień pracy i WOLNE

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Mi się dziś śniło, że sama urodziłam miniature mojego męża bez brody:-P

Szkoda ze zdjęć nie zrobiłas malemu

Trzymajcie kciuki żeby nic u mnie nie wyszło ...
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora