2013-07-02, 08:14
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Aloha!!!
Już po śniadaniu i kawce 
Chłopaki w pracy i przedszkolu a ja próbuje się umówić na wizytę do gina bo mój na urlopie a dostałam wyniki posiewu moczu i mam tam tez paciorkowca .... Nie wiem ale zeschizowalam się trochę bo mały od jakiegoś czasu nie przeciąga się często i jest takim bardzo dużym leniuszkiem bo całe noce przesyła w dzień tez ma w sumie mało ruchów... Nie wiem albo taki typ albo boje się ze mam jakaś wewnętrzna infekcje i ze pacior dostał się do niego.... Czekam na tel czy uda mnie się gdzieś wcisnąć ..
Rozmawiałam przed chwila z moja Polozna i plan jest taki ze próbuje się dostać na usg do luxmedu jak się nie uda a mały zbytnio się nie rusza to jadę na brochow i wymuszam ktg ...
No zobaczymy... Trochę się zmartwilam całością ...
Cytat:
Napisane przez czarownica1
Dzien dobry,
Dziewczynki nie odpisuje, nie komentuje - jestem po wczorajszym dniu wypluta, po nocy niewyspana a dziś od rana mam do zrobienia kilka rzeczy a potem wizytacja.
Proszę o kciuki
ostatnia wizytacja przed urlopem gina, biorę torbę na wszelki wypadek gdyby mu się coś nie podobało. Liczę, że wszystko ok i dotrwam do poniedziałku 
Lece się szykować, dopakować i kierunek stolica...
|
Kciuki zacisniete
Cytat:
Napisane przez surka
Część Słoneczka
Zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty.
wczoraj przynieśli mi mała , żeby dać cyca, ale nawet usteczek nie chciała otworzyć. ale za to mogłyśmy się trochę poprzytulać
Dziś już też była u mnie i jest poprawa raz dała sobie wsadzić pierś, zassała i koniec. Potem jeszcze ulała.
Biedną jeszcze wypluwa moje wody.
 za wizytę i zakupy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Super ze spróbowała... Będzie coraz lepiej, teraz pewnie nie ma siły 
I nie martw się wypluwaniem wód, mój starszak tez tak miał jeszcze ponad dobę po porodzie i spoko. 
Cytat:
Napisane przez Agrafka86
Surka powolutku i wszystko będzie szło idealnie. Ważne, że raz zassała i mogłyście się tulić  .
Mnie obudziły skurcze i biegunka 
|
Oooo czyżby. 
Cytat:
Napisane przez Myszolka91
Witam sie z rana. Kaszel meczyl cala noc i jestem padnieta. Zrobilam syrop z cebuli i moze pomoze.W nocy znow mialam skurcze 15-20 sekund co 20 minut tylko doszedl tez bol krzyza ktory trwal przy kazdym skurczu nieco dluzej bo ponad 30 sek. Chyba urodze szybciej niz mi sie wydaje 
|
Biednas ty z przeziebieniem.. A skurcze... Może przepowiadajace...
Ja teraz nie mam żadnych ani twardnienia brzucha a nie pamietam jak to było 
Cytat:
Napisane przez sammi24
Dzień dobry 
No ja też kojarzę, że Madi pisała, że Cynamonowa nie odpisuje, a zawsze szybko to robiła ...
[B]
 za pracowity dzień i leżaczek i chustę. Wczoraj przesadzałam kwiatki w domu i pomyślałam o Tobie i Twoim ogródku
Ja idę się położyć, wstanę pewnie koło 11.00, wypiję kawę, zjem drożdżówkę, chwilę pospamuję i pojadę po truskawki 
|
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt
Hej! ja już w szpitalu, przede mną 4 pacjentki, a prof. jeszcze nie ma...
Kciuki za dziś!
|
Trzymam trzymam !!!
Cytat:
Napisane przez yevele
Cześć
trzymam kciuki za wizytujące bo widzę że sporo dziś idzie 
my zaczynamy 38 tc więc ciąża donoszona
surka, albo ktoś kto nadrabiał (  ) jak Ci wody odeszły to dużo tego było? W sensie nie idzie się pomylić?
mela, zależy jakie trafisz, ja wczoraj miałam słodziuteńkie i bez niczego zeżarłam
|
Za tydzień 
Cytat:
Napisane przez jakierka
Witam sie o poranku
Dzis moj ostatni dzien w pracy i z tego powodu chyba zwariuje ze szczescia
Trzymam  za wszystkie wizytujace,  dla nowych tygodni, wszystkim urodzonym maluszkom porzesylam buziaka
Zycze wszystkim udanego dnia!!
Surka, daj sobie i Lili czas, mam nadzieje, ze sie przyssa wkoncu raz a donbrze 
|
Za ostatni dzień pracy i WOLNE
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt
Mi się dziś śniło, że sama urodziłam miniature mojego męża bez brody:-P
|
Szkoda ze zdjęć nie zrobiłas malemu
Trzymajcie kciuki żeby nic u mnie nie wyszło ...
|
|
|