Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 08:16   #3447
cebulova
Zadomowienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Hello !
Margot, tak urodziła Leonka - kolejny Leonek na wątku
Ja sprawdziłam wyniki, zadzwoniłam do ginki się upewnić, no i są w normie kazała albo olac starania w sensie nie nakręcenia się, albo wrecz przeciwnie mierzyć tempke, sprawdzać szyjke i działać, bo wydaje się wsi ok. Ale jak kuzwa myślę sobie, że nie jest ok jak nie ma skutków zapisuje się do innej z polecenia. Niech spojrzy na te nasze wyniki, będę miała przynajmniej pewność w miarę co i jak...
Pozdrowki, miłego dnia!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kejt, a mąż badał białą armię? Bo nie pamiętam jak to u Ciebie było...

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Isia co do chrzcin to mam pytanie
Jak robiłas w lokalu to do której godziny? Bo ja chce zrobić w lokalu ale każdy mi mówi że pozniej i tak goście się przeniosą do nas a dla mnie nie ma takiej opcji bo ja chce zmeczone dziecko polozyc spac i nie po to wydaje tyle kasy żebym w domu znów musiała coś robić.. to bym musiała zrobić w domu wogóle. Tylko w domu wcale nie dużo taniej wychodzi, goście będą siedzieć aż padną a ja chyba nie dam rady z obsługą, gotowaniem i małym dzieckiem...
Jeszcze u nas jest problem bo mój tata może przyjechać tylko na sam koniec sierpnia a rodzice TŻ i brat-chrzestny przyjeżdżają na początku sierpnia bo mamy w rodzinie wesele.. i nie wiem co robić chce żeby mój tata był, wszystko było umówione bo zawsze przyjeżdżał na początku sierpnia a teraz się skomplikowało i nie da rady
Lunka, ja nie Isia, ale odpowiem trochę. Bo dziwi mnie, że mówią Ci, że później goście przeniosą się do Was. Z jakiej racji niby? Przecież skoro w lokalu to w lokalu. Nie musisz się zgadzać na goszczenie potem ich w domu. Lokal to lepsza opcja, z tego chociażby względu, że nie przejmujesz się przygotowaniami, gdzie usadzić gości, sprzątaniem potem tego całego bajzlu.

Cytat:
Napisane przez margot_2012 Pokaż wiadomość
Witam wieczorową porą ,
Powoli nadrabiam, strasznie dużo się wydarzyło, widzę ze Cebulova i Iza mają się dobrze - gratki dziewczyny! Anoxee urodziła już? Jak ten czas płynie, również gratuluję!
Linka, dobrze ze mąż się opamiętał
Chętnie się dołączę do ciąży zbiorowej, kto zbiera zapisy ?
Pozdrawiam!!
Witaj Margot! Wracaj do nas na dobre. Ciąża zbiorowa trwa. Wystarczy ponarzekać na objawy i na bieżąco zdawać relację w którym dniu ciąży się jest aktualnie Hahaha

Witam,
Ale mnie mdli dzisiaj obrzydliwie. Nie wyspana jestem w dodatku i mam okrutnego lenia. Niech no tu ktoś kopa na zapęd zasadzi, bo nie do życia jestem dzisiaj.
Obowiązek małżeński za przyzwoleniem lekarza został wczoraj wypełniony

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora