2013-07-02, 08:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cytat:
Napisane przez india83
cóż za minutowa dokładność
A ja dalej rozpracowuję aparat i stwerdzam, że sporo mi czasu zejdzie zanim go opanuje tak aby nie korzystac tylko z automatu  przydałby się jakiś kurs - musze pomyślec.
U mnie znowu się jakieś "baboki" zbieraja na niebie  buuuu....
|
każda sekunda i minuta jest ważna
u mnie dzis goraco i piekne slonce a co do aparatu spokojnie.. troche to potrwa ale sie nauczysz  
Cytat:
Napisane przez kliwia
15 km dzis przejechalam. w ponad godzinke, zaliczylam jedna wywrotke, bo jechalam miedzy domkami uliczkami, i nie bylo chodnika, i auto za mna jechalo i jakos tak wmanewrowalam kierownica ze wpadlam w ten 'kanal' miedzy ulica i kraweznikiem, i mi kolo otarlo okraweznik i zaliczyalm glebe, tzn ladnie zeskoczylam i trzymalam nadal kierownice, i niczym nie zaliczylam gleby z czesci cial moich  dobrze ze akurat byla luka z zaparkowanych aut :d nie wpadlam na nic  hahahaha
No i musze kierownice ciut podwyzszyc, zeby sie tak nie pochylac, bo czuje juz lekiki bol nadgarstka
u mnie chmury takie byly jakby miala byc super burza ale przeszlo i znowu slonce swieci
a ja mam dziś wychodzne i zaraz wybywam na spotkanie z dwiema kolezankami 
|
najważniejsze ze nic ci sie nie dało z spotkanie i piwko.. należy sie.. ja mam dzis spotkanie  
no a Zuzia.. może ma okres :P
Cytat:
Napisane przez śliweńka
noclegi zaklepałam
zaliczkę przelałam właśnie
moja mama chce w dzień jechać  wybiłam jej ten pomysł z głowy, Karolina ostatnio cała drogę, czytaj godzinę, bawiła się zabawkami, już widzę ją przez 8 godzin tak w foteliku, no way
|
hmm wiesz co.. ale jest w tym troche racji.. bo jak jedziecie w nocy to jak potem bedziecie funkcjonowac w dzien? chyba ze bedzie pol nocy spal on a pol nocy ty...
a moze wyjedzcie z samego ranoa..4 -5 rano.. mala troche pospi jeszcze w aucie.. potem sie zabawi.. a potem padnie na drzemke i jakos to minie..
my wlasnie wolimy jechac bardzo bardzo rano.. ale z Patem najdluzsza podroz to i tak 7h
Cytat:
Napisane przez Katunia:)
Czesc
Jestem, czytam, staram sie nadrobic...
jeszcze troche i bedzie wiecej wolnego to Was pomecze swoja obecnosci
|
tesknie!!!!!
Cytat:
Napisane przez ktosia86
Dzień dobry!
|
dzien dobry ;D
laski sabatowe nie wiem o co chodzi.. ale u mnie aniwidu ani slychu.. sie wkurze...
|