Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żonki 2009 cz. XXXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 08:34   #428
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
cóż za minutowa dokładność

A ja dalej rozpracowuję aparat i stwerdzam, że sporo mi czasu zejdzie zanim go opanuje tak aby nie korzystac tylko z automatu przydałby się jakiś kurs - musze pomyślec.

U mnie znowu się jakieś "baboki" zbieraja na niebie buuuu....
każda sekunda i minuta jest ważna
u mnie dzis goraco i piekne slonce a co do aparatu spokojnie.. troche to potrwa ale sie nauczysz

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
15 km dzis przejechalam. w ponad godzinke, zaliczylam jedna wywrotke, bo jechalam miedzy domkami uliczkami, i nie bylo chodnika, i auto za mna jechalo i jakos tak wmanewrowalam kierownica ze wpadlam w ten 'kanal' miedzy ulica i kraweznikiem, i mi kolo otarlo okraweznik i zaliczyalm glebe, tzn ladnie zeskoczylam i trzymalam nadal kierownice, i niczym nie zaliczylam gleby z czesci cial moich dobrze ze akurat byla luka z zaparkowanych aut :d nie wpadlam na nic hahahaha
No i musze kierownice ciut podwyzszyc, zeby sie tak nie pochylac, bo czuje juz lekiki bol nadgarstka

u mnie chmury takie byly jakby miala byc super burza ale przeszlo i znowu slonce swieci

a ja mam dziś wychodzne i zaraz wybywam na spotkanie z dwiema kolezankami
najważniejsze ze nic ci sie nie dało z spotkanie i piwko.. należy sie.. ja mam dzis spotkanie
no a Zuzia.. może ma okres :P

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
noclegi zaklepałam
zaliczkę przelałam właśnie
moja mama chce w dzień jechać wybiłam jej ten pomysł z głowy, Karolina ostatnio cała drogę, czytaj godzinę, bawiła się zabawkami, już widzę ją przez 8 godzin tak w foteliku, no way
hmm wiesz co.. ale jest w tym troche racji.. bo jak jedziecie w nocy to jak potem bedziecie funkcjonowac w dzien? chyba ze bedzie pol nocy spal on a pol nocy ty...
a moze wyjedzcie z samego ranoa..4 -5 rano.. mala troche pospi jeszcze w aucie.. potem sie zabawi.. a potem padnie na drzemke i jakos to minie..
my wlasnie wolimy jechac bardzo bardzo rano.. ale z Patem najdluzsza podroz to i tak 7h

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Czesc

Jestem, czytam, staram sie nadrobic...
jeszcze troche i bedzie wiecej wolnego to Was pomecze swoja obecnosci
tesknie!!!!!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
dzien dobry ;D

laski sabatowe nie wiem o co chodzi.. ale u mnie aniwidu ani slychu.. sie wkurze...