2013-07-02, 09:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez ankaaa206
zazdroszczę Ci oj bardzo, moje dziecko znowu sie obraziło na butelkę i nie ruszy żadnej, a mam w domu 4 rodzaje, najpierw pił z lovi ale mu się odwidziało i w związku z tym wyglądam jak kocmołuch, stare ciuchy w które ledwo się mieszczę i odrost na głowie... wczoraj wyszliśmy z małym na zakupy to darł się w niebogłosy, więc zdążyłam tylko spożywkę zrobić.
a co do chusteczek i pampersów to u nas sprawdzają sie babydream z rossmana i pampersy dada, odkryłam że maly dostaje uczulenia na wszystkie chusteczki z pampersa, a także na pampersy te białe.
|
próbuj do skutku butelki! nasz je z tommee tippee, ale żadnego smoczka nie akceptuje za to 
moja przyjaciółka tak miała z małą, że 2h się darła zanim wzięła butle, ale musiała sobie dać radę, bo ona chodziła na studia w weekendy i w końcu mała załapała, smoczek też chyba dopiero 10-ty się przyjął więc się nie poddawaj
rozumiem Twój ból, bo prze ponad tydzień nie mogłam odciągnąc i wyjść i bałam się, że zwariuje, już się skłaniałam żeby dać młodemu mm jak wyjdę, ale jakoś się poukładało, zresztą i tak wcześniej czy później go będę dokarmiać mm, ale chce ten pierwszy miesiąc żeby był tylko na moim przynajmniej, a też odpukać nie mamy żadnych problemów z brzusiem więc się boję, żeby tego nie zepsuć mm
|
|