2013-07-02, 14:08
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ponad 90kg. na liczniku....Zrzucamy balast po złych nawykach lub ciąży!
Cytat:
Napisane przez eewelinaa92
Dacie na pewno radę !
A co do rozstępów...Ja mam 21 lat i niestety rozstępy na brzuchu i pod kolanami mam białe jeszcze z okresu dojrzewania i tycia. Z tego co się orientowałam, ogladałam i czytałam to na białe rozstępy nic nam nie pomoże... A co do nowych czerwonych warto stosować przeróżne kremy, które spłycą i spowodują, że rozstępy będa blade. Kiedyś w tv mówili,że sa zabiegi na rozstępy, ale to też tylko na te świeże.
Z tym brzuchem to jest różnie... Ja np schudłam już 24kg, staram się smarować codziennie balsamami jak nie ujędrniajacymi, modelującymi itd to chociaż nawilżającymi no i powiem Ci że strasznie skóra nie wisi, ale mam niestety wałek na dole odstający :// Może uda mi się to zlikwidować jeszcze  ale cudów się nie spodziewam. Widziałam na innym forum brzuch dziewczyny, która schudła 30 kg w pół roku no i skóra bardzo wisi. Więc nie wiem od czego to zależy...
Swoja drogą to wrzucę na klub fote w bieliźnie. Tylko Ela nie pokazuj K., bo sie przestraszy 
|
eewelinaa92 , nie ukrywam, że martwią mnie te rozstępy i trochę spędzają sen z powiek, ale ważniejszym celem dla mnie jest zrzucenie wagi- jeśli będę mogła się wbić w mniejsze ubrania i nie kupować bluzek tylko takich, które ukryją brzuch to będę bardzo szczęśliwa. A rozstępy? no cóż było by cudownie, gdyby zniknęły w jakiś magiczny sposób, ale z drugiej strony na plażę zawsze można kupić kostium jednoczęściowy (jest ich taki wybór, że można dostać zawrotu głowy), a w sypialni czuję się w pełni akceptowana i kochana, więc nawet jeśli nie poznam żadnej czarodziejskiej metody na pozbycie się ich, to chyba nie będzie jakiejś giga tragedii.
P.S. ale jak ktoś zna jakąś magiczną metodę to się proszę podzielić (nadzieją matką głupich ;-) )
|
|
|