2013-07-02, 14:57
|
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
Napisane przez idzia111
to hormony i nerwy przed porodem, wkrotce utulisz maleńką i poczujesz sie o wiele lepiej
nie pisz takich rzeczy .., Margoś w połogu, a tez pewnie chetnie by sie pobawiła
co do kp, ja nie karmię, ale jednak mam w planach jak juz bede kp odbijać za kazdym razem
   super, teraz możesz wozić i pieska
ok. dawaj adres, wysle kurierem, a ty mu podasz naczynia - mój tz lubi zmywac wiec pozmywa sobie 
Dziewczynki czy u Was też jest tak, że jak dzidzioł się rusza to można wyczuć doskonale gdzie noga, raczka? jak mój sie rusza to czuje te malusie nóżki (szkoda ze ikonka love mi nie działa). Takie szczuplutkie, aaa ... aby do 14-15 i ja chce rodzic  i tulic moja kruszynke 
|
Ok, to podarujmy sobie te naczynia, mogę poprasować za drobne opłaty, będę miała na składki dla EN 
Co do części ciałka mojego małego to z pewnością wiem zawsze gdzie mam pocałować go w tyłeczek 
Cytat:
Napisane przez enlevee
Neni odpisz mu dla jaj, że coś Cię bierze i potem zrób mu zdjęcie jak wpada jak poparzony do domu 
|
Okrutnica
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|