Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 14:57   #2007
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
to hormony i nerwy przed porodem, wkrotce utulisz maleńką i poczujesz sie o wiele lepiej

nie pisz takich rzeczy .., Margoś w połogu, a tez pewnie chetnie by sie pobawiła

co do kp, ja nie karmię, ale jednak mam w planach jak juz bede kp odbijać za kazdym razem

super, teraz możesz wozić i pieska

ok. dawaj adres, wysle kurierem, a ty mu podasz naczynia - mój tz lubi zmywac wiec pozmywa sobie

Dziewczynki czy u Was też jest tak, że jak dzidzioł się rusza to można wyczuć doskonale gdzie noga, raczka? jak mój sie rusza to czuje te malusie nóżki (szkoda ze ikonka love mi nie działa). Takie szczuplutkie, aaa ... aby do 14-15 i ja chce rodzic i tulic moja kruszynke
Ok, to podarujmy sobie te naczynia, mogę poprasować za drobne opłaty, będę miała na składki dla EN

Co do części ciałka mojego małego to z pewnością wiem zawsze gdzie mam pocałować go w tyłeczek

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Neni odpisz mu dla jaj, że coś Cię bierze i potem zrób mu zdjęcie jak wpada jak poparzony do domu
Okrutnica

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora