Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII
Cytat:
Napisane przez Ewusia709
Cześć, przepraszam za niobecność, u nas dużo się dzieje i wciąż brak mi czasu Dia ssiebie.
Z newsów: wczoraj wypisali nas ze szpitala  więc dziś nadaje już z domku. Tymuś zdrowy, Kochany i grzeczny. Często wisi na piersi więc jestem od jego wymagań bardzo uzależniona
Ją czuję się już w miarę dobrze, tylko dokucza mi zmęczenie, więc kiedy mały spi, ja też odpoczywam. Wszystkie prace domowe przejął Mąż więc mam komfort. Zakupy zrrobione, pranie ogarniete, mieszkanie posprzatane, a ja tylko zajmuje się karmienie Tymusia i odpoczynkiem
Specjalnie dla Was w załączeniu fotka naszego słoneczka z wczoraj gotowego do podróży do domku
Ja już czuję się coraz lepiej, szwy nie bolą, laktacja się stabilizuje
Przesyłam ogromne gratulacje dla Nowych rozpakowanych mamus - Surki i Raptownej
Aha mam problem z tym co mogę jeść więc jeśli ktoś posiada jakiś wykaz dań wskazanych i zabronionych podczas karmienia piersią to będę bardzo wdzięczna za przesłanie takiej informacji 
|
super, że już w domku.
Cytat:
Napisane przez roxi1980
Hej,
oczywiście nie mogę być na bieżąco, bo po co...
ty się lepiej przyznaj, że do wczoraj byłaś dziewicą  a Tomcio to efekt niepokalanego poczęcia
tak jak już Ci ktoś pisał - obowiązku nie ma, ale raczej Cię zgłoszą do MOPS, żeby się zainteresował pracownik terenowy. Ja tym razem mam zamiar ją wpuścić raz, max 2 razy - musi wypełnić te swoje formularze, dopytać o przebieg ciąży i porodu, o wykonane w szpitalu szczepienia, obejrzeć pępek oblookać mieszkanie  itp. No i jak będzie kumata, to poproszę, żeby wpadła jak minie te 7 czy 10 dni - zjąć mi szwa, bo nie uśmiecha mi się robić 50 km autem, żeby mi to zdjęli tam, gdzie założyli
Gosia, masz na prawdę wybitnie śliczne dziecko

|
może też założą ci rozpuszczalnd jak mi
Cytat:
Napisane przez Myszolka91
nie wiecie bo pewnymi prywatnymi wydarzeniami nie powinno sie dzielic na forum. Wlasnie mam takie odczucie ze jest tu jakas adoracja miedzy wami. Ty zakladasz watki i kazdy cie tu zna i napewno popiera a ja nie zamierzam. Bawisz sie w lekarza ktorym nie jestes i uwazaj bys komus krzywdy nie wyrzadzila  robisz ze mnie "wyrodna matke" i jest mi po ludzku przykro. Jestescie zle na mnie bo slucham swojego ginekologa to jest nienormalne.
Prosze o usuniecie mnie z listy. Nie mam zamiaru uczestniczyc w tej farsie.
|
szkoda, że tak się uniosłaś. nikt tutaj nie miał na celu cie obrazić.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku....
Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć.
Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte.
Dziewczyny, nie przejmujcie się kg i jedzcie, co chcecie, bo jak będzie kp, to jest naprawdę sporo ograniczeń :/ Truskawki i kilka innych owoców, wiele warzyw, nie można jeść wiele słodyczy, nie każdy rodzaj mięsa... Korzystajcie!
I trzymam kciuki za kolejne porody
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
trzymam kciuki żeby wrócił do piersi:thumbup:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.