Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 15:10   #2011
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Cześć, przepraszam za niobecność, u nas dużo się dzieje i wciąż brak mi czasu Dia ssiebie.

Z newsów: wczoraj wypisali nas ze szpitala więc dziś nadaje już z domku. Tymuś zdrowy, Kochany i grzeczny. Często wisi na piersi więc jestem od jego wymagań bardzo uzależniona

Ją czuję się już w miarę dobrze, tylko dokucza mi zmęczenie, więc kiedy mały spi, ja też odpoczywam. Wszystkie prace domowe przejął Mąż więc mam komfort. Zakupy zrrobione, pranie ogarniete, mieszkanie posprzatane, a ja tylko zajmuje się karmienie Tymusia i odpoczynkiem

Specjalnie dla Was w załączeniu fotka naszego słoneczka z wczoraj gotowego do podróży do domku

Ja już czuję się coraz lepiej, szwy nie bolą, laktacja się stabilizuje

Przesyłam ogromne gratulacje dla Nowych rozpakowanych mamus - Surki i Raptownej

Aha mam problem z tym co mogę jeść więc jeśli ktoś posiada jakiś wykaz dań wskazanych i zabronionych podczas karmienia piersią to będę bardzo wdzięczna za przesłanie takiej informacji

super, że już w domku.

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Hej,
oczywiście nie mogę być na bieżąco, bo po co...

ty się lepiej przyznaj, że do wczoraj byłaś dziewicą a Tomcio to efekt niepokalanego poczęcia

tak jak już Ci ktoś pisał - obowiązku nie ma, ale raczej Cię zgłoszą do MOPS, żeby się zainteresował pracownik terenowy. Ja tym razem mam zamiar ją wpuścić raz, max 2 razy - musi wypełnić te swoje formularze, dopytać o przebieg ciąży i porodu, o wykonane w szpitalu szczepienia, obejrzeć pępek oblookać mieszkanie itp. No i jak będzie kumata, to poproszę, żeby wpadła jak minie te 7 czy 10 dni - zjąć mi szwa, bo nie uśmiecha mi się robić 50 km autem, żeby mi to zdjęli tam, gdzie założyli

Gosia, masz na prawdę wybitnie śliczne dziecko

może też założą ci rozpuszczalnd jak mi

Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
nie wiecie bo pewnymi prywatnymi wydarzeniami nie powinno sie dzielic na forum. Wlasnie mam takie odczucie ze jest tu jakas adoracja miedzy wami. Ty zakladasz watki i kazdy cie tu zna i napewno popiera a ja nie zamierzam. Bawisz sie w lekarza ktorym nie jestes i uwazaj bys komus krzywdy nie wyrzadzila robisz ze mnie "wyrodna matke" i jest mi po ludzku przykro. Jestescie zle na mnie bo slucham swojego ginekologa to jest nienormalne.
Prosze o usuniecie mnie z listy. Nie mam zamiaru uczestniczyc w tej farsie.

szkoda, że tak się uniosłaś. nikt tutaj nie miał na celu cie obrazić.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41602306]Dziewczyny ja tylko z doskoku....

Młody mi wczoraj odmówił piersi ;( Masakra, musimy walczyć.
Na szczęście pije moje mleko, tyle, że odciągnięte.

Dziewczyny, nie przejmujcie się kg i jedzcie, co chcecie, bo jak będzie kp, to jest naprawdę sporo ograniczeń :/ Truskawki i kilka innych owoców, wiele warzyw, nie można jeść wiele słodyczy, nie każdy rodzaj mięsa... Korzystajcie!
I trzymam kciuki za kolejne porody

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

trzymam kciuki żeby wrócił do piersi:thumbup:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora