Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języków obcych się uczymy - to nasza pasja i sposób na życie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 20:11   #11
Maguda_
Kawaii strona mocy

Dot.: Języków obcych się uczymy - to nasza pasja i sposób na życie

Cytat:
Napisane przez Asik_ Pokaż wiadomość
Maguda a jak długo uczysz się języka? Teksty polityczne/poprawy tłumaczeń - to wysokiiiiiii poziom Zazdroszcze
Podpowiedz jak sie uczyłas
Hmm, to ciężkie pytanie Angielski w sumie jest obecny przez całe moje życie, czytam, oglądam, a poza tym to moja "branża", więc przydałoby się go znać w takim stopniu Jednak znam osoby, które bosko się w tych tematach poruszają i pozytywnie im zazdroszczę i mnie motywują do działania Jak wszystko dobrze pójdzie, to w przyszłym roku chciałabym zdać CPE, o. A niemieckiego polityczno - ekonomicznego uczę się od października.

Cytat:
Napisane przez el_vestido_rojo Pokaż wiadomość
Można dołączyć?
Zapraszamy Czego się uczysz? Powiedz nam coś o sobie

Cytat:
Napisane przez verda Pokaż wiadomość
Maguda_ Mamy z niemieckim małego focha na siebie, aczkolwiek oboje liczymy że szybko nam przejdzie
Ah, rozumiem, ciche dni

Cytat:
Napisane przez Undercia Pokaż wiadomość
myślę, myślę zwłaszcza, że z tego co kojarzę regularnie ćwiczysz teraz tłumaczenia może wreszcie uwierzysz w siebie?
Tym razem nie chodzi o wiarę w siebie, tylko nigdy o tym po prostu nie myślałam

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Maguda ale tytuł strzeliłaś
(widzę, że wprawiasz się przed założeniem naszego wątku )

Dziewczyny, ile ja bym dała, żeby już móc się skupić tylko na językach Każdej pasjonatce z całego serca odradzam filologię ukochanego języka Jak sobie pomyślę, ile czasu mogłam poświęcić na praktyczną naukę, a zamiast tego siedziałam nad jakimiś dziwnymi teoriami, prądami literackimi i innymi pierdołami, to mi się słabo robi
Nie jestem dobra w rymach, to wyszło coś takiego Już się boję No już, już, niedługo koniec i wolność

Zachęcam wszystkich do pisania, a nie ukrywania się po kątach, nie gryziemy
Maguda_ jest offline Zgłoś do moderatora