Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języków obcych się uczymy - to nasza pasja i sposób na życie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-02, 21:33   #25
Callitus
Zakorzenienie

Dot.: Języków obcych się uczymy - to nasza pasja i sposób na życie

Cytat:
Napisane przez Paseczkowa Pokaż wiadomość
Ja też się melduję i na wstępie chcę pogratulować Callitus wyników matury Ja z angielskiego rozszerzonego 92%, niby ok, ale spodziewałam się z 3 czy 4% więcej i byłam trochę rozczarowana. W sumie to nie wiem gdzie ten punkty straciłam, nie zdziwiłabym się, gdybym się machnęła gdzieś w kodowaniu Callitus, a mogę wiedzieć, jak reszta matur?
Gratulacje! To swietny wynik, jak poszła reszta?

U mnie bardzo dobrze Dostałabym się na lingwistykę bez problemu Żałuję, że nie wzięłam jednak geografii, składałabym na SGH Ale aplikuję na FiR w języku angielskim na UE we Wrocławiu A Ty o czym myślisz?
W każdym razie - matematyka r 94%, polski r 78%, angielski p 100%, polski p 84%, matematyka p 90%
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora