Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-03, 16:39   #162
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
jak spytała który to tydzień i odpowiedziałam, że trwa 13ty to powiedziała, że w takim razie widzi nadwagę bo patrząc na mój brzuch powiedziałaby, że zbliżam się do połowy ciąży. no to powiedziałam, że ja zazwyczaj brzuch miałam tłustszy trochę więc idzie do przodu z macicą i nic na to nie poradzę. miałam te parę cm tłuszczyku to o tyle mam bardziej wystający brzuch niż ktoś, kto miał same mięśnie

i co...? i mówi, że te 3 kg które utyłam to powinnam mieć w 20 tygodniu a nie w 13tym i że idę na jakieś 30kg do przodu w całej ciąży

trochę racja, że sobie odpuściłam, zawsze musiałam twardo trzymać się pewnych zasad bo nie jestem z naturalnych szczupaków. ale tu się wiele rzeczy nakłada niestety.
- Tomka kontuzja + moje mdłości = brak basenu i spacerów
- na mdłości pomagały mi paluszki i krakersy więc jadłam ich w pracy sporo
- na początku ciąży miałam wieczorami ssanie więc jadałam kolacje
- mega fruktofaza, owoce w każdej ilości a szczególnie czereśni mi się bardzo chciało to jadłam, lepiej to chyba niż jakieś hamburgery jak niektórzy?
- zdarzało mi się jeść deser/ słodkie
- no i soki... ograniczyłam je i rozcieńczam z wodą, ale i tak piję ich więcej niż przed ciążą

nie wiem już sama. załamała mnie tymi 30 kilogramami jakie mogę utyć. to niezdrowo

przykro mi, że mam taki organizm, że zawsze muszę się pilnować z jedzeniem. mój tż je wszystko, mnóstwo słodyczy, tłuste mięsa a nie ma grama tłuszczu, same mięśnie. a ja całe życie siedzę obok i patrzę tylko z zazdrością
Jestem w szoku....Powiem ci że chamska ta lekarka byłaTo że teraz tyle przytyłaś nie znaczy że przytyjesz 30 kiloMi też szybko wskoczyły te kilo a teraz waga stoi.Pózniej się juz wolniej tyje.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora