Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-03, 17:40   #2788
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
Wiesz, nam podczas spotkania z doradcą laktacyjnym w sr mówili żeby wszystko jeść, oczywiście w granicach rozsądu, nie żeby od razu groch z kapustą, bigos, czy golonke, ale żeby wszytko jeść normalnie, jak u dzidzi zacznie sie cos dziać, to mozna troszeczke lżejszą diete. W każdym razie jak nic sie nie dzieje to jeść normalnie.
Dziewczyny pytaly ja tez o truskawki, czereśnie i inne owoce, o czekoladę. Mówiła, ze można po troszku, chyba że dziecko zacznie gorzej reagować.
Więc ja już nie wiem jak to ją z ta dieta podczas karmienia
Ja bede strała się jeść normalnie, a jak będzie w praktyce to sie okaże.
Może bardziej doświadczone mamy cos powiedzą na ten temat?
Ja kadlam w miare normalnie i bylo ok, ale wiadomo ze kazde dziwcko inaczej reaguja

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
malowanie hybrydowe polecam przed ciążą non stop na tym leciałam i paznokcie zawsze ogarniete

A co to?

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Gdzie sie kupuje takie lody?

Malgos ma paciora w gardle podatnego na leczenie ale podobno nie warto go wybijac bo i tak wroci. Sama jej zrobilam badania bo nikt nie chcial dac skierowania a infekcji swego czasu bylo mnostwo. Troche podleczylam ja miodem Manuka i widze ze chyba jeszcze raz musze jej zrobic terapie.

A teraz hit! Nie umiem zainstalowac gondoli na stelazu! Albo adaptery musze kupic? Nie mam pojecia.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Biedna Mala

A adaptery masz dobre zalozone? Moze masz od fotelika?

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
ale sie wkurzyłam, pojawilam sie na moment na gg a tam od razu kolezanka pisze "to kiedy to rodzisz?" wrr... normalnie jakby nie szło inaczej zaczac rozmowy, to normalne,że sie pytaja ale tak od razu z torpedy no bez jaj.
Równie dobrze moge sie ją zapytać czy juz plemnik dotarł do jajeczka u niej (jest 3tygodnie po ślubie)

Cytat:
Napisane przez Katerine2 Pokaż wiadomość
Hello

Trzymam kciuki za porodzik

Współczuje dobrze ze moja taka dociekliwa nie jest - jej wogole zwisa czy ja w ciąży jestem czy nie ale mi to wcale nie przeszkadza

Moim zdaniem odejście wod (tzn to nie jest tak ze wszystkie wylatują, sadze ze w większości po prostu się sacza - ja tak mialam) bo wiesz ze trzeba jechać a skurcze moga być i przejść

Gratuluje

Mnie sie wydaje ze jadnak skurcze sa lepsze bo akcja porodoea szybciej idzie. A przy odejscou wod trzeba sie nameczyc zeby rozwarcie sie zrobilo.

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Ale zobacz jakie są tego plusy-nigdy nie masz problemu "co dziś ubrać"

A nie wpadłaś na to, że na świeży lakier nie zakłada się skarpetek?

Skoro masz dziś taką wenę do rymów to pomyśl już dziś nad kolejnym tytułem wątku

Która była na wizycie i maluch waży 3600 gram?? Iwona?? Chciałam zacytować, ale tam bajzel jest po całości w tej wiadomości
No to moja wiadomosc Wcale sie nie ciesze ze mam.klocka bo trudniej go bedzie tylko wycisnac :/

Ide poprawie jak moge lipnego posta

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora