2013-07-04, 10:18
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Napisane przez miskowa
ja nie mam. Kiedyś rozważałam, ale jednak stwierdziłam, że tatuaż wygląda dobrze tylko wtedy, jak jest świeży. Wszystkie wyblakłe i stare wyglądają fatalnie. poza tym nie potrafiłabym raczej znaleźć wzoru, który by mi się podobał przez całe życie
Mój tż ma na ramieniu - coś wstrętnego. Od wielu lat mówi, że musi zrobić jakiś nowy na wierzchu, ale to spory wydatek i jakoś zawsze są ważniejsze sprawy
|
Ale chyba można o niego jakoś dbać, co jakiś czas odświeżać?
Rzeczywiście, ciężko podjąć decyzję odnośnie wzoru, napisu.
Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti
Asiuk, tnij, moje były takie krótkie, pamiętacie jak płakałam, a teraz mogę je juz za ucho zakładać, a tył mam do 1/2 szyi
Gdzie chcesz tatuaż?  w mojej pracy w widocznym miejscu by nie przeszedł, nosze sie z zamiarem kilka lat  ale znam Panią Architekt, która ma smoka na całej ręce
|
Nie no, mam zamiar ciąć. Teściowa woli mnie z długimi, zresztą jak parę osób. Niektórzy wolą mnie z krótkimi Chciałam trochę wygolić boki, ale mamusia powiedziała, że będę ordynarnie wyglądać 
O tatuażu myślę na razie teoretycznie, już od jakiegoś czasu, a ostatnio natchnęła mnie przyjaciółka, która planuje na 30. urodziny zrobić sobie "dziarę" i szuka kompana 
Myślałam o wewnętrznej stronie nadgarstka - chyba Kotek ma tam imię córki?
W sumie nie wiem - nigdy nie wiadomo, jaką pracę będzie się wykonywać 
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------
Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti
A na jaka umowę pracujesz? Ja mam zlecenie i też nie mam szans na lepsze warunki. Tylko teraz mam więcej godzin, wiec wieksza kasa za ten mc bedzie.
|
Oficjalnie na 1/4 etatu! A reszta kasy w kopercie
|
|
|