Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-04, 13:31   #273
bebe1987
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Gacie też dawaj. Pamiętam jeszcze ze zdjęć z brzuszkiem że zawsze mialas fajne majtki

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
zapomniałam się pochwalić, że dziecię zaczęło pić ze smoczka niekapkowego...
zakupiłam najtańszy smoczek, do nauki, założyłam jej do ulubionej butelki do picia i zajęła się w końcu piciem, nie gryzieniem
i od wczoraj nawet mleko przez niego pije

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
Krakowskie dziewczyny(i inne chętne) zorganizujmy krakowskie spotkanie numer III
Zazdroszczę spotkania... Dzieli nas prawie cała Polska .
Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość

Dowiedziałam się dziś że koleżanka jest w ciąży póki co wiem to nieoficjalnie. Będzie brała ślub z narzeczonym jeszcze w tym roku. Mam nadzieję że wszystko im się ułoży bo podobno ślubu miało nie być....
Gratulacje dla koleżanki!
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Rozmawialam przed chwila z Ciastkiem. Czeka na wyniki porannych badan i jak wszystko ok to jutro wychodza do domu. Ma juz dosc tego szpitala - nudza sie obie. Poza tym troche jej tel szwankuje.

Poza tym w POLO do 9.07 jest mleko Hipp w promo po 33 zl za 800g.
No to za wyniki i żeby dziewczyny szybko wyszły do domku!

Właśnie, chciałam napisac o mleczku. My wczoraj z mężem wykupiliśmy całą resztę tego mleka ze sklepu (4 puszki), jest jeszcze w promocji z nivea baby łagodny szampon i płyn do kąpieli 2w1 500 ml za 11,49.
Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
aaaa! Emil dziś 2x wspiął na kanapę
to sobie laptop już tam nie poleży

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Bebe, koleżanka moja jest w 31tc i też będzie miała Jasia, to mówiła że też jej spokoju nie daje, ciągle się rozpycha, kręci, do tego brzuch jej się spina a mały nie leży jeszcze głową w dół.
Dokładnie tak, jak u mnie! Z tym, że ja jestem w 35 tc.

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość

Za to dziś, 10 minut temu, udało jej się połączyć dwa elementy Duplo - bardzo jestem z niej dumna. Ponoć jak raz się dziecku to uda, to już nigdy nie przestanie
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora