2013-07-04, 14:56
|
|
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
Napisane przez handzia600
verunka nie zrobię tego pompona bo właśnie zmarnowałam 3 arkusze bibuły  nie tak je spięłam i strasznie bibuła się pogniotła , nie chcę marnować kolejnych  ale to wychodzi tak jak na necie są pompony 
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------
wiecie co ta bibuła strasznie się gnie :/ małych pomponów na pewno nie da się z niej zrobić bo od razu jest pognieciona a duże spróbuję kiedy indziej bo teraz się wkurzyłam na nią  ale nie wiem czy przypadkiem z niej zrezygnuje na rzecz serwetek bo są o wiele bardziej wytrzymałe i mniej podatna. 41 zł poszło się walić  może wykorzystam ją na winietki albo inne pierdółki
|
O kurcze to chyba nie będę próbować, z serwetek wychodzą naprawdę ładne
Cytat:
Napisane przez pysia1987
Dziewczyny, moja Mama była teraz w Biedronce i zapytała sie o ta prace  stawka minimalna w Biedronce t0 2000 zl brutto (tyle ile wczoraj mi proponowali na kierownika sklepu)  a wiekszych miastach (mam nadzieje, ze Katowice sie łapią  ) nawet do 2200 brutto  plus jak sa dobre utargi to sa premie po 100-200 zł miesiecznie, bony, i generalnie nienajgorszy socjal ( w mojej obecnej firmie nie ma wogóle ZFŚS  ), wiec jutro jade do Katowic i składam tam cv. Tylko usune z niego stanowisko kierownika  zadna praca nie hanbi  ciekawe co moj TŻ na to 
|
Ulala to bardzo fajnie, pewnie ze skladaj
Mieliśmy robić dzisiaj u mojego brata pizze ale mu piekarnik nie działa jakieś sugestie co można dobrego ugotować??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|