2013-07-04, 15:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Napisane przez marsi11
Meneq mam do Ciebie pytanie
pamiętam,że kiedyś pisałaś,że za porozumieniem z lekarzem pozwolił wypić Ci kieliszek wina
czy jeśli ostatni raz małego karmię piersią ok 19 a potem dopiero o 1/2 w nocy to mogę napic się kiliszek wina o niskiej zawartości alkoholu ( 8%)
czy powinnam odciągnąć mleko 30 minut po wypiciu wina? wtedy, kiedy jest największe stężene % w mleku?
|
Z tego co mowil lekarz, to nie ma takiej potrzeby. Jesli chcesz miec pewnosc, to odciagalabym ok. 2h po karmieniu. 30min-1,5h jest najwyzsze stezenie.
Tylko pij po karmieniu, najlepiej na pelny zoladek, dzieki temu szybciej sie bedzie trawic.
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
ja pitole  
dobrze, że Wam nic nie jest  jeżdzą takie patafiany jakby sami na drogach byli a o pieszych to już w ogóle zero pomyślunku 
ja zawsze czekam, aż będzie pusto, albo są bardzo daleko.
Nawet jak jest czerwone światło i nic nie jedzie to tez stoję i czekam, ale są wyjątki, które jednak przechodzą...
meneq, Jura to po rusku hehe
ps. wrzuciłam Jurę  do klubixu
|
Yura tez jest. I tez zenskie ;-)
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------
Najlepiej, ze sa takie imiona, np. Nagisa, Kaeru, ze to nie wiadomo czy meskie, czy zenskie. Nazwisko tez na plec nie wskazuje.
---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------
Cytat:
Napisane przez ninagg
Wszem i wobec oświadczam, że się się udało i zdobiłam tytuł inżyniera    .
Obroniłam się na 4
|
Brawo!!
|
|
|