Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię NOWE LETNIE BUTY, HUGO BOSS, MEXX, RZECZY DZIECIĘCE, NOWE Z METKAMI BON PRIX - lipiec
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-05, 09:40   #19
katja_24
Zakorzenienie

Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
Dot.: NOWE LETNIE BUTY, HUGO BOSS, MEXX, RZECZY DZIECIĘCE, NOWE Z METKAMI BON PRIX -

po 1..Z plotkowego wiedzialam, ze jestes kłótliwa. Moj błąd, ze w ogole tu zajrzalam.
po 2. Tak, robie notatki z tego piszesz i pamietam, ze masz 35 lat. Poza tym ludzie w Twoim wieku na ogol posiadaja jakies dzieci.
BTW obnosisz sie ze swoim wiekiem, jakby to byl powod do...sama nie wiem czego?. A jak juz ci uswiadomiono w plotkowym, nikt ci poklonow z tego tytulu bic nie bedzie. I nie daje ci to prawa do rozstawiania po katach innych.
po 3. Nie wchodzilamw twoj watek ksiazkowy bo nie mialam takiej potrzeby, a poza tym nie ma przymusu sledzenia z zapartym tchem wszystkich twoich wpisow.
po 4. Zamiast wyjezdzac z pretensjami po prostu moglas napisac, ze nic nie znalazlas. Ale nie, musialas w dobitny sposob uswiadomic mi, ze w moim wiesniackim watku nie ma nic godnego wymiany na twoje za☠☠☠iste, nowe, wygodne sliczne buciki. Zenada i brak kultury.
Dla mnie to koniec tematu, nie trawie ludzi, ktorzy szukaja dziury w calym.

Edytowane przez katja_24
Czas edycji: 2013-07-05 o 10:10
katja_24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując