Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-05, 19:34   #4278
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
surka dla małej, ze tak ładnie rośnie, to kiedy będziecie mogli wyjść do domu?
Jeszcze nie wiem, ponieważ dalej się opala, chciałabym w poniedziałek, ale samą się tego nie będę domagać. Jak dadzą zielone światło to pójdę, wszystko dla Lili

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Idzia, ja kupilam LITRA Octeniseptu za 67 pln.
Z mysla o Lilo, porozbijanych kolanach Lali oraz swoim ewentualnym gojeniu po cieciu (ktorego nie bylo )

Arrabiata, tak, jak najbardziej maluszek moze i powinien spac przy otwartym oknie, ale z dala od niego i nie na przeciagu.

Oznajmiam Wam, ze Lilo jest najgrzeczniejszym i najspokojniejszym z moich dzieci chyba , ktore W OGOLE nie placze, jedynie pomiaukuje jesli chce mnie przywolac, a poza tym pieknie je i dlugo spi - a jesli czuwa, to tez cichutko, rozglada sie wtedy (bardzo lubi swiatelka i zarowki), macha lapkami i mowi eeee/ khhhhh.

I jeszcze a'propos diety przy KP - ja jem wszystko, na co mam ochote, nawet kawke wypijam normalna mocna raz dziennie, mam poza tym faze na slodkie , jedynie unikam mocno aromatycznych produktow, jak czosnek . Obserwuje Lilo i dopoki skorka ladna, brzuszek zdrowy, a kupiny zolciutkie, nie zamierzam sobie jakos szczegolnie ograniczac niczego
Ale skarb ci się trafił

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora