2013-07-06, 06:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uczucie się wypala?
Cytat:
Napisane przez judge_
Cześć dziewczyny, nie wiem czy umieściłam wątek w odpowiednim dziale także z góry przepraszam.
Piszę do Was z moim problemem, wątpliwościami... Jestem z chłopakiem już niemal rok, towarzyszy mi w ostatnim czasie takie dziwne uczucie które nie wiem nawet jak opisać; jakbym przestała kochać. Uczucie zaczęło się wypalać? Jest mi z TŻ na prawdę dobrze i nawet jak o "nas" myślę, to nie wyobrażam sobie mojego życia bez niego. Jest w stosunku do mnie na prawdę cudowny, praktycznie się nie kłócimy. Wiem, że chcę z nim być już zawsze, ale z drugiej strony czemu te wątpliwości jeśli chodzi o uczucie? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji.
Miałyście może kiedyś takie chwile zwątpienia? Co możecie mi w związku z tym poradzić? Pierwszym co powinnam w tym przypadku zrobić jest rozmowa z partnerem?
|
Jestem z TŻtem prawie 4 lata i tak nie miałam. Po roku to jak dla mnie bardziej się zaczyna tak naprawdę kochać, a nie przestaje...
Ale tak - zaczęcie od rozmowy z partnerem to najlepszy pomysl.
Śledź też pies! - blogujemy
♥
|
|
|