Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uniwersytet Ekonomiczny Poznań WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-06, 07:23   #7
idontknow13
Raczkowanie

Odp: Dot.: Uniwersytet Ekonomiczny - Poznań

Cytat:
Napisane przez zieloneoczy19;41659 090
a na jaki kierunek rekrutujesz? ja tam studiuję więc mogę się wypowiedzieć, ale nie wiem czy ten kierunek, na którym jestem Cię interesuje
Dziękuję teraz jeszcze bardziej mam ochotę tam iść a pamiętasz ile miałaś punktów na FiR?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez favourite Pokaż wiadomość
Ja też wybieram się do Poznania, ale na UM Byłam tam wiele razy i bardzo lubię tam przebywać. To miasto typowo studenckie. Prezentuje się również w miarę ładnie. Wszystko na plus moim zdaniem. Na pewno kłopot jest z komunikacją, ale to właśnie są wady większym miast. Ja tam preferuję przemieszczanie się rowerem
Ja zawsze w głowie miałam taką opinie że to jedno z najpiękniejszych miast (nie wiem czemu tak myślałam )
Ale na pewno Poznań jest dużo ladniejszy od Łodzi A chciałabym przez te 5 lat mieszkać w mieście które będzie mi się podobac i będę je lubiła

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Napisane przez amandaa1394;4166094 8
Hej też mam zamiar wybrać się na UE lub na UAM. Na UE stawiam na logistyke a na UAM może jakimś cudem psychologia. Tak wiem duża rozbierzność kierunków
Hej A na co bardziej stawiasz UE czy UAM?

Edytowane przez viva91
Czas edycji: 2015-08-28 o 15:05 Powód: przywrócenie treści
idontknow13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując