Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-06, 07:49   #1657
Friese
Zakorzenienie

Dot.: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać

Cytat:
Napisane przez Friese Pokaż wiadomość
Poszukiwanie pracy w Warszawie:

Proszę, podpowiedzcie mi, gdzie jeszcze prócz gumtree oraz Pracuj.pl mogę szukać pracy, takiej, gdzie ogłoszenia są często dodawane?

na gumtree - jest też dużo idiotów szukających erotycznych przygód a dających ogłoszenia pracodawcy, ale też zdarzają się np dla osób piszących artykuły, albo dla obsługi polskiego busa,itp - to jest takie mało oficjalne, a też czegoś takiego szukam

bo z kolei na PRACUJ.PL to już wielkie firmy, korpo, wielka czwórka, gdzie chcą biegłego angielskiego i 3 lat doświadczenia na danym stanowisku - czego nie mam i jak aplikuję, to nikt nie odpowiedział jkeszcze...

pomożecie? gdzie jeszcze mogę szukać pracy w Wawie?
Biura karier odpadają, tam są w 90% ogłoszenia o staże.
Cytat:
Napisane przez Maguda_ Pokaż wiadomość
Szukanie pracy w Wawie czy innych miastach niewiele się raczej różni. A szukałaś w dodatkach gazet? Kiedyś rzepa i wyborcza miały oddzielne wkładki z ogłoszeniami o pracę. Ewentualnie wysyłanie cv w ciemno.
Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Też obecnie szukam pracy... i identycznie jak u Ciebie Friese. Na gumtree już nawet nie zaglądam, szkoda mi czasu. Przeglądam pracuj.pl i gazeta.pl.
[1=04e5a28c9aab521e8f90e54 6d970e31ba2591a44;4165523 7]tablica.pl

Gazeta- Oferta (taka żółta)[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez Carpathia Pokaż wiadomość
Infopraca - takie wyważenie między Gumtree i Pracuj.pl
Gazeta.praca

Nie wiem w jakiej branży szukasz, może mogłabym podpowiedzieć coś bardziej konkretnego...
Dziękuję Wam za pomoc

Carpathia szukam w:
  • zarządzaniu projektami (mam doświadczenie kierownika projektu),
  • albo w HR (z wykształcenia socjolog i teraz HR studiuje)
  • albo w reklamie&PR

Ale wczoraj widziałam, że potrzebują składu na pokład do polskiego busa - też wysłałam.
innym razem, że do sklepu internetowego kogos - też wysłałam.

Edytowane przez Friese
Czas edycji: 2013-07-06 o 07:51
Friese jest offline Zgłoś do moderatora