2013-07-06, 07:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WARSZAWA - wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać
Cytat:
Napisane przez Friese
Poszukiwanie pracy w Warszawie:
Proszę, podpowiedzcie mi, gdzie jeszcze prócz gumtree oraz Pracuj.pl mogę szukać pracy, takiej, gdzie ogłoszenia są często dodawane?
na gumtree - jest też dużo idiotów szukających erotycznych przygód a dających ogłoszenia pracodawcy, ale też zdarzają się np dla osób piszących artykuły, albo dla obsługi polskiego busa,itp - to jest takie mało oficjalne, a też czegoś takiego szukam
bo z kolei na PRACUJ.PL to już wielkie firmy, korpo, wielka czwórka, gdzie chcą biegłego angielskiego i 3 lat doświadczenia na danym stanowisku - czego nie mam  i jak aplikuję, to nikt nie odpowiedział jkeszcze...
pomożecie? gdzie jeszcze mogę szukać pracy w Wawie?
Biura karier odpadają, tam są w 90% ogłoszenia o staże.
|
Cytat:
Napisane przez Maguda_
Szukanie pracy w Wawie czy innych miastach niewiele się raczej różni. A szukałaś w dodatkach gazet? Kiedyś rzepa i wyborcza miały oddzielne wkładki z ogłoszeniami o pracę. Ewentualnie wysyłanie cv w ciemno.
|
Cytat:
Napisane przez Nicole`_
Też obecnie szukam pracy... i identycznie jak u Ciebie Friese. Na gumtree już nawet nie zaglądam, szkoda mi czasu. Przeglądam pracuj.pl i gazeta.pl.
|
[1=04e5a28c9aab521e8f90e54 6d970e31ba2591a44;4165523 7]tablica.pl
Gazeta- Oferta (taka żółta)[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez Carpathia
Infopraca - takie wyważenie między Gumtree i Pracuj.pl
Gazeta.praca
Nie wiem w jakiej branży szukasz, może mogłabym podpowiedzieć coś bardziej konkretnego...
|
Dziękuję Wam za pomoc 
Carpathia szukam w: - zarządzaniu projektami (mam doświadczenie kierownika projektu),
- albo w HR (z wykształcenia socjolog i teraz HR studiuje)
- albo w reklamie&PR
Ale wczoraj widziałam, że potrzebują składu na pokład do polskiego busa - też wysłałam.
innym razem, że do sklepu internetowego kogos - też wysłałam.
Edytowane przez Friese
Czas edycji: 2013-07-06 o 07:51
|
|
|