Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-06, 08:55   #3535
ladymln
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIII + offtopowe ploty

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Pewnie zostanę za to zjedzona, ale moim zdaniem zarówno spalona słońcem skwarka jak i blada jak ściana osoba nie wygląda dobrze

Naprawdę znikomy procent ludzi ma piękny odcień alabastrowej cery. Jeżeli ktoś dobrze czuje się w swojej skórze to ok, ale takie wmawianie że ja mam szlachecką cerę, że nie będę mieć zmarszczek itp dla mnie jest słabe. Takie demonizowanie słońca, bo samemu nie można się ładnie opalić Wszystko można robić mądrze i z głową. Opalanie też.

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Ciasteczko coś naskrobała po długiej przerwie:http://www.ciasteczkopoleca.pl/2013/07/ombre-czy-warto/
Dokładnie, przecież między bladością,a skwarką jest jeszcze przyjemna opalenizna. I owszem to reakcja obronna,ale przy obecnej świadomości ludzi,znamy tyle szkodliwych rzeczy np. W jedzeni,że nawet jak ktoś by się bardzo starał nie będzie żył w 100% zdrowo.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora