Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-06, 09:00   #4517
idzia111
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, witam się z moim slodziakieem śpiącym na moim brzuszku po porannym karmieniu i słodko się uśmiechającym przez sen Tymuś jest cudowny, uwielbiam go przytulac i głaskać po mieciutkich włoskach. On tak ślicznie pachnie, cczasem otwiera oczka, patrzy na mnie i się slodziutko usmievha. Jest bardzo grzeczny, prawie wigilię nie płacze, tylko jak jest głodny to trosze marudzi i trzeba go przytulić i nakarmić, po karmieniu zazwyczaj śpi 2-3 godzinki i czasem ma czas aktywności to wtedy rozmawiamy i bawimy się troszkę

Proszę o porady doświadczone mamusie czy podczas karmienia piersią można jeść czereśnie i bób??? Ewentualnie czego zapewni nie miałozna. Sama nie wiem co jeść bo położna powiedziała że mam nie jeść tylko 3 warzyw kapusty, kalafiora i fasoli duży Jaś, a resztę można jeść bez obaw, i że można wszystkie polskie owoce, tymczasem przecież w ogólnych zleceniach dietetycznych zabraniają truskawek itp. I ja samą nie wiem co jeść..
hej, super, że u Was dobrze
Ja nie doświadczona mamusia, ale z tego co wiem to bób jest bardzo ciężkostrawny. Ja lubię, ale sama mam po nim wzdęcia, wg mnie on jest z tej samej rodziny warzyw co groch, fasola itp. Ja nie ryzykowałabym na pewno. A czereśnie to róznie mówią, jedni, że mozna a inni, że nie bo to owoc pestkowy.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora