2013-07-06, 09:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Hej!
Black - udanej imprezki 
Cytat:
Napisane przez elllmi
testowaliśmy krzesełko dzisiaj  chyba się podobało, tylko wkurzał się na szelki; i od chrupek kuku był zalepiony wszędzie tam, gdzie wystawał ponad tackę 
|

Cytat:
Napisane przez badziabadzia
A w załączniku Zosiek 
|
Cudna Zosiek 
Cytat:
Napisane przez eff8
na szczescie dzisiaj byl i na kontroli wyszlo ze wszystko ok (aa dziekuje za kciuki dziewczyny )
a Pani pielegniarka jak weszlam z malym i sie mnie pytala o dane to jak uslyszala imie to mowi "aaaa to ten M... ktory ma takie ladne oczy" w szoku bylam ze poznala moje dziecko 
|

Cytat:
Napisane przez Lenova
Wczoraj badałam Blanki mocz po raz drugi i wyszło wszystko OK  ogólnie to chyba Blanka miała wtedy złe dni albo skok :P teraz już znowu jest grzecznym kochanym dzieckiem <3
|

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
a wiecie co mi sie teraz przypomniało. jak byłyśmy w ciąży, to któraś tylko już nie pamiętam kto, pisała, że jej mąż konsultuje każdy zakup z kolegą, pamietacie?   :haha ha:
i jak on miał na imie Bartek??? bo nie pamietam.
w kazdym bądź razie może jego zapytam, on na pewno będzie wiedział!!!   
|
o Boze! stary poczciwy Bartek 
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje
Jutro ugotuje 1 raz dla mlodej ziemniaka z marchewka, a noz zje ... Takbym chciala ...
|
śliczna panna!
no i powodzenia w jedzeniu!
co do przygody w parku - skitrasilabym sie w majtochy jak nic! wiecej prosze samej sie tam nie rozkladac 
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------
Cytat:
Napisane przez aska27adopcje
No i chyba jest 1 z nielicznych bezzebnych ... Pediatra mowila ze jeszcze nie widac ... w srode mialysmy szczepienie to ogladala jej dziaselka
Fewcia pisala kolo 20,30 ze idzie sie polzyc spac 
|
moze spia do tej pory! 
spoko, moj tez bezzebny, ale jakies biale cos jest widoczne co prawda...
aczkolwiek mi sie nie spieszy az tak bardzo do zebow, jak mi scicnal suta ta swoja bezzebna szczeka to myslalam ze zdechne w sekundzie!
a propo zebow
http://demotywatory.pl/4164196/Dobranoc-kolorowych-snow
naprawde tak wyglada czacholec naszych pieknych bobofrutkow????   
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------
Aga, Asia - cudne zdjecia w k
|
|
|