2013-07-06, 09:31
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Napisane przez dzaga1989
|
Mój chłopak w ogóle jst bardzo zdroworozsądkowy, sadza mnie na ziemi jak szaleje A co do Twojego faceta, moim zdaniem, jeśli byś dłuzej pobyła bez niego i wiedziała, że on nie przyjedzie to byś była inaczej nastawiona i na bank szalała z tęsknoty różne ludzie maą podejście- mój był teraz tydzień na wakacjach z rodziną i ogółem się 10 dni nie widzieliśmy, nie tęskniłam jakoś szczególnie, ale ja jestem przyzwyczajona, bo studiujemy w innych miastach Jeśli jestescie szczęśliwi i się dogadujecie, to nie wymyślaj tu problemów, jest super I daj znać jak granola z nowego piekarnika 
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------
Cytat:
Napisane przez Like_a_women
Heroine,Dżaguś,Pipson Tak przyjechał niespodziewanie,nic mi nie mówił,dziś wraca.Na początku spoko.Potem opowiadał co tam robili,ale takimi ogólnikami,jakby Bóg wie jakie tajne rzeczy się tam działy.Kazał-dosłownie zlikwidować mi konto na FB i nie udzielać się publicznie z swoją osobą,czaicie?Śmiech na sali  Nie wiadomo,czy w najbliższym czasie nie będziemy się musieli przeprowadzić.Jak mówił prawdę to ja nie wiem jak dalej będzie między nami.Dziś nie będę z nim dyskutować na ten temat,bo synuś ma urodzinki. Buziaki,do później 
|
Kurcze, może faktycznie dostał jakąś posadę nową, czy coś, bardziej odpowiedzialną i chce Cię chronić w jakiś sposob? Strasznie niemiły był wczoraj z tego co widzę, ja bym z niego na spokojnie też wyciągnęła o co chodzi, na pewno się wyjaśni
|