Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-06, 09:31   #401
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Zuch dziweczynka! Cieszy mnie że nie świrujemy na tym wątku tylko udaje nam się czasem dojśc do takich mądrych wniosków i decyzji U mnie jest do-kła-dnie to samo jeśli chodzi o nogi. Nawet TŻ ostatnio powiedział dokładnie to samo co piszesz - czasem ktoś ma taką budowę i nawet jako suchar będzie miał takie a nie inne uda. Ja mam właśnie taki kształt raciczkowaty, że udo grubsze, przy kolanie chudziutkie, a potem znów większa łydka a przy kostkach już sucharki. I żadna dieta chyba już tego nie zmieni Prawdą jest że nasi TŻci kochają nasze serdelki i w ogóle nie widzą żeby coś tam źle leżało.
Granolę w takim razie na 1000% zrobię w Lbn Tam są te składniki na wagę to pokupię i zapiekę. Prawdopodobnie w nowym piekarniku

Do siebie - do mieszkania/domu? Taka swoja pieczona pizza? Rly??? Ja wczoraj mamie smęciłam że zjadłabym pizzę tak mocno mocno domową na mące pełnoziarnistej. To ona cwaniara poczekała aż wróci TŻ (jego sis ma pizzerię) i powiedziała mu żeby mnie jutro zawiózł na pizzę Cholera jasna! Dla mnie jednak domowa to domowa, można ze smakami pokombinować. Sis TŻ chociaż jest mi bliską osobą to nie śmiałabym prosic o każdy kawałek z czym innym. Ach ta mama
Kurczę, fajnie że masz takie fajne wsparcie TŻ Ja się cieszę że mój też nie bagatelizuje tego jak jem i co jem. I cieszę się że sprowadza mnie też na właściwe tory gdy świruję. Np. czasami kupi lody w czekoladzie, pyta czy nie chcę jednego, odmawiam i słyszę: Ale Kochanieee, przecież dziś ćwiczyłaś godzinę, nie jadłaś niczego kalorycznego przez tydzień i byłaś w sklepie km od naszego domu - lód się należy jak nic za taki wyczyn : D Zawsze to łatwiej wtedy zjeśc i cieszyc się tym jedzeniem A jeden dzień odstępstwa to dobry pomysł
Mój chłopak w ogóle jst bardzo zdroworozsądkowy, sadza mnie na ziemi jak szaleje A co do Twojego faceta, moim zdaniem, jeśli byś dłuzej pobyła bez niego i wiedziała, że on nie przyjedzie to byś była inaczej nastawiona i na bank szalała z tęsknoty różne ludzie maą podejście- mój był teraz tydzień na wakacjach z rodziną i ogółem się 10 dni nie widzieliśmy, nie tęskniłam jakoś szczególnie, ale ja jestem przyzwyczajona, bo studiujemy w innych miastach Jeśli jestescie szczęśliwi i się dogadujecie, to nie wymyślaj tu problemów, jest super I daj znać jak granola z nowego piekarnika

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Heroine,Dżaguś,Pipson Tak przyjechał niespodziewanie,nic mi nie mówił,dziś wraca.Na początku spoko.Potem opowiadał co tam robili,ale takimi ogólnikami,jakby Bóg wie jakie tajne rzeczy się tam działy.Kazał-dosłownie zlikwidować mi konto na FB i nie udzielać się publicznie z swoją osobą,czaicie?Śmiech na sali Nie wiadomo,czy w najbliższym czasie nie będziemy się musieli przeprowadzić.Jak mówił prawdę to ja nie wiem jak dalej będzie między nami.Dziś nie będę z nim dyskutować na ten temat,bo synuś ma urodzinki.
Buziaki,do później
Kurcze, może faktycznie dostał jakąś posadę nową, czy coś, bardziej odpowiedzialną i chce Cię chronić w jakiś sposob? Strasznie niemiły był wczoraj z tego co widzę, ja bym z niego na spokojnie też wyciągnęła o co chodzi, na pewno się wyjaśni
pipson jest offline Zgłoś do moderatora