Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 08:58   #668
mezaga
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Witajcie

O super! Pochwal się jaka
o taką
http://www.avans.pl/samsung-pralka-s...0w2w,id-143501

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
Dzień dobry ro miałaś aktywny wieczór...

Mezaga, nie mogę przestać myśleć o Twoim szczęściu (a dokładnie przestać Ci zazdrościć ) pewnie Ci się teraz sporo zmieni termin (czytałam, że bliźnięta się na ogół rodzą ze 3 tygodnie wcześniej)

A miałaś jakieś przesłanki do tego? Bywały już w którejś rodzinie?
Kurcze, obudziłaś mają obsesję (ale ja w rodzinie nigdy nie miałam, mąż też ) teraz oprócz tego, że się boję, czy na usg będzie wszystko dobrze zaczynam mieć nadzieję, że może powtórzy mi się Twoja historia...

Nie chcę się nakręcać, żeby dzieciak nie poczuł, że jest mniej kochany przez fakt, że tam jest sam, ale...

Wszystko Twoja wina:p
No to narobiłam
U mnie w rodzinie nie było bliźniąt u męża - od strony mamy - były. Męża dziadek jest między innymi z bliźniąt. U nas dochodzi jeszcze fakt, że ja byłam stymulowana - ale po stymulacji miałam jeden pęcherzyk tylko - chyba, że był gdzieś i drugi ale lekarka go nie wypatrzyła
No i teraz po 5 latach bezowocnych starań będzie dwójka za jednym zamachem. Tylko mam na siebie uważać i dbać jeszcze bardziej niż wcześniej I wszyscy mają w rodzinie trzymać kciuki, żeby wszystko się dobrze skończyło

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
hej chciałam sobie dzisiaj pospać, ale coś mi się umaniło, że powinnam iść do pracy dzisiaj i się obudziłam z przerażeniem w oczach, szukając telefonu, co by sprawdzić ile zaspałam , a tu po chwili, kurde mam wolne
ja myślałam, że u mnie brzucha jeszcze nie widać, w sensie tego ciążowego, bo taki normalny to zawsze ale koleżanka do mnie wczoraj, że zmienił mi się kształt brzucha
poza tym było mi bardzo miło, bo się nasłuchałam komplementów, że bardzo ładnie wyglądam i na bank chłopak będzie
Dzisiaj na grilla urodzinowego do koleżanki idziemy
a w ogóle lipiec przestanę lubić za dużo urodzin i brak pomysłów na prezenty... Wczoraj koleżanka, dzisiaj też i dodatkowo jej synek 2 letni miał wczoraj urodziny to też coś muszę mu kupić, w poniedziałek szwagierka (jeszcze dziecko, więc tragedia coś jej kupić), później jeszcze 2 znajomych i teściowa na sam koniec miesiąca,.... i weź tu człowieku wymyśl tyle prezentów....
U nas taki problem jest w maju/czerwcu - normalnie większość rodziny ma wtedy "okazje". Teraz w lipcu na szczęście tylko moja siora i na początku sierpnia tata. Tacie w ogóle wiszę prezent na dzień taty bo nie byliśmy dawno u rodziców i coś muszę wymyślić. A z nim zawsze mam największy problem.