Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-06, 10:03   #260
zophiee
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII

[QUOTE=agabiwro;41656398]
Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość

a co myślisz o jeżdżeniu na rowerze w ciąży?

kurcze, to się czasem napatrzysz na dziecięce nieszczęścia

siedzę sobie i trochę ryczę, tak ogólnie bez powodu. Wiecie u mnie to wszystko chyba jest na opak, mdli mnie bardziej wieczorem niż rano
Oj tak, jeżeli chodzi o chore dzieci, to jest niefajnie ale jak są szybkie efekty, to motywacja do pracy jest megga!
Od poprzedniego roku zaczęłam pracować z malutkimi dziećmi, i taka praca daje mi najwięcej satysfakcji
Ale mam też starsze, z którymi praca jest o wiele cięższa, i też na efekty trzeba dłużej czekać... niestety!
To do jazdy na rowerze. Ja jestem jego fanką, i nie ma przeciwwskazań. Chodzi tylko o to, żeby uważać na siebie, wybierać równą drogę, by nie odprowadzić do upadku, no i nie przemęczać się ( chodzi o tętno ).

Poza tym basen zawsze dobry, spacery, gimnastyka kręgosłupa! Mam fajny namiar na dziewczynę w wawie jeżeli, macie bóle kręgosłupa!

Dobrego weekendu
odpoczynku

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

aha,któraś z dziewczyn z wizażu ( inne forum) podpowiedziała mi Castangus
ziołowe tabsy. Gin powiedziała, że nie zaszkodzi

Chodziło mi o bardzo bolesne miesiączki i mega, mega PMS. Ból piersi był nie do zniesienie, mogłam zapomnieć o spaniu na brzuchu na tydzień przed @

łykam 2 pudełko ( kuracja ma trwać 90 dni) więc jeszcze jedno, i widzę zdecydowaną poprawę
wstałam dziś w 29 dniu cyklu z @
ból niewielki, no i MPS którego nie było de facto

I ponoć bardzo pomaga dziewczynom zajść w ciąże

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

i zdecydowanie nie czytajcie Netu! przede wszystkim dobry, doświadczony lekarz! Ja szukając wiedzy ze swojej branży trafiam na takie dyrdymały, i kompletne bzdury, że włos się na głowie jeży

Kluska cieszę się, że wszystko okej
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora