|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
Napisane przez Ghia
Lekarze nic konkretnego nie powiedzieli. Jedna kazała dać kropelki i obserwować mówiąc, że to może być normalne u takiego maluszka. Druga upatrywała się w mojej diecie czegoś zakazał nabiału (którego właściwie i tak nie jadłam  ) i dała następne kropelki
Skylie czyli kazali Ci zastąpić KP i dawać Wojtkowi MM?? Jak się pytałam o MM to obydwie lekarki kategorycznie nie absolutnie i w ogóle. Tylko, że ja sobie myślę, że skoro to może być coś co zjadłam to może lepiej byłoby te kilka dni być na MM ja bym odciągała w tym czasie a Antkowi by przeszło 
Najdziwniejsze jest, że nie po każdym karmieniu go zalewa. Dwa trzy karmienia jest ok i następne sajgon i znowu dwa trzy ok i sajgon 
|
Tak długo się bujaliśmy z tym ulewaniem zanim trafiliśmy do alergolog, że minęło 7 miesięcy a ja karmiłam KP właśnie do wtedy, bo mi się później mleko skończyło (odciągałam laktatorem). Tak więc wtedy już było samo MM Zwykłe mleko MM też nie dawało rady i Wojtuś ulewał po nim