2013-07-06, 11:16
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Czym dziś pachniesz? Część LI
Cytat:
Napisane przez Sabbath
Bo starość to stan umysłu. Niektórym nie grozi.
|
Oj mi chyba trochę już grozi, musiałem się od kogoś zarazić 
Cytat:
Co do koncertu spędzanego na barana - zwykle czuję się potem jak po rodeo. Spędzenie godziny czy dwóch na podskakującym młodym byczku powoduje, że bolą cię mięśnie, których istnienia nie podejrzewałeś.
|
Nom, dobre porównanie z tym rodeo, tylko czuje się nie jak kowboj, a jak byk Napindala szyja, nogi, kark, grzbiet i kończyny górne, że o gardle od wycia nie wspomnę 
Cytat:
Napisane przez _carlajna_
 Czyli nie jest dobrze, jak by powiedział sławny kaznodzieja  "wiedz że coś się dzieje..."  Powinie neś być srodze zaniepokojony. 
|
No chyba mogę być trochu zaniepokojony, ale niech no tylko mi sie urlop skończy, to same siły witalne mi wrócą 
Cytat:
Na mnie też w zasadzie jest słodki, ale raz że mi to nie przeszkadza , a dwa że nie jest to dominująca słodycz i prócz niej są w nim inne przyjemne nuty - paczula, którą uwielbiam np.
|
Oj, nie znoszę paczuli, choć tu jest całkiem znośna Takiej piwnicznej jak w otwarciu StH nienawidzę 
Cytat:
A na mnie praktycznie wszystkie A*Men'y jak jeden słodkie są, oczywiście te które znam
|
A moja skóra ich nie wysładza zbytnio, ba Fidel nawet nie jest słodki, a gorzki 
Ale tylko troszeczkę 
_________________________ _________________________ ____
Hermes Eau de Gentiane Blanche
|
|
|