Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz? Część LI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-06, 11:16   #3571
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Dot.: Czym dziś pachniesz? Część LI

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Bo starość to stan umysłu. Niektórym nie grozi.
Oj mi chyba trochę już grozi, musiałem się od kogoś zarazić

Cytat:
Co do koncertu spędzanego na barana - zwykle czuję się potem jak po rodeo. Spędzenie godziny czy dwóch na podskakującym młodym byczku powoduje, że bolą cię mięśnie, których istnienia nie podejrzewałeś.
Nom, dobre porównanie z tym rodeo, tylko czuje się nie jak kowboj, a jak byk Napindala szyja, nogi, kark, grzbiet i kończyny górne, że o gardle od wycia nie wspomnę

Cytat:
Napisane przez _carlajna_ Pokaż wiadomość
Czyli nie jest dobrze, jak by powiedział sławny kaznodzieja "wiedz że coś się dzieje..."Powinie neś być srodze zaniepokojony.
No chyba mogę być trochu zaniepokojony, ale niech no tylko mi sie urlop skończy, to same siły witalne mi wrócą
Cytat:
Na mnie też w zasadzie jest słodki, ale raz że mi to nie przeszkadza , a dwa że nie jest to dominująca słodycz i prócz niej są w nim inne przyjemne nuty - paczula, którą uwielbiam np.
Oj, nie znoszę paczuli, choć tu jest całkiem znośna Takiej piwnicznej jak w otwarciu StH nienawidzę
Cytat:
A na mnie praktycznie wszystkie A*Men'y jak jeden słodkie są, oczywiście te które znam
A moja skóra ich nie wysładza zbytnio, ba Fidel nawet nie jest słodki, a gorzki

Cytat:

Jak nic, ten wpis brzmi dwuznacznie i wywołuje kosmate myśli.
I nie są wcale związane z tym że pachnę (kosmateuszem ) czyli Black Oud LM
Ale tylko troszeczkę

_________________________ _________________________ ____

Hermes Eau de Gentiane Blanche
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora