2013-07-06, 23:57
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym plotkom nie ma końca, czyli wątek dla wszystkich chcących pogadać cz. II
Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati
Dokładnie. Moim zdaniem powinno się zapytać czy każdą z osób aktualnie stać na taki wydatek i czy w ogóle piszą się na to. Nie rozumiem, po co robić jakieś jedzenie na wieczorze panieńskim  To tam się nie tylko pije?  Nigdy nie byłam, ale wydaję mi się, że wieczór powinien wyglądać inaczej niż wesele  Ja bym jej grzecznie napisała, że nie masz kasy na takie wydatki i po prostu nie przyjdziesz. Sądzę, że nie będziesz jedyna 
|
no nie będę jedyna pewnie jak coś, bo tak jak napisałam wyżej- rozmawiałam już z koleżankami z roku i przez tą kwotę nie idą- czyli odpadają już 4 osoby.. no bo bez przesady. wieczór panieński nie trwa do rana, więc nie idzie się tam żeby się najeść.. byłam na jednym, rok temu u żony kuzyna. zrobiła w mieszkaniu, przygotowała jakąś sałatkę, ciasto, coś słodkiego. kilka dziewczyn przyniosło jakieś wino czy coś. pośmiałyśmy się, pogadałyśmy jedna przyniosła jakieś gry takie typowe na wieczór panieński- było smiesznie i koło północy się rozeszłyśmy. na prawdę strasznie miło wspominam czyli małym kosztem można fajnie spędzić ten wieczór.
Cytat:
Napisane przez Kachaaa
chcialabym cos takiego kupic lub to albo to Ale zobacze zalezy jak dlugo bedziemy planowali sie tam zostac
jego dziadkowie zaprosili nas na rocznicve slubu 50ta bo impreze robia i nawet Tz ostatnio pisala smsa jak u mnie byl zeby namowil 'Kashy' zeby przyszla  walnelam jak zobaczylam to 
|
mi też się strasznie podobają te napisy 
haha powinnaś zmienić nick na Kashy
|
|