Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30,40 plus od A do Z cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-07, 11:08   #7788
LAPIEL
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3

hello ...co takie pustki , wyjazdy weekendowe ?

u mnie dziś znów idelana pogoda na rower

wczoraj zrobiłam prawie 30 km na rowerze , w tym 20 za jedną jazdą ...taką sobie przejażdzkę zrobiliśmy wieczorkiem miłą ...

okazało się ,że do pracy mam nimal 4 km , więc jak jadę rowerem 2x dziennie tam i z powrotem to już 16 km pyknie ....a jak tylko pogoda dopisuje to nie wyciągam z garazu auta tylko rowerkiem śmigam ...

Kama tak wracając do tej oferty na Gran Canarie to sam przelot na Kanary kosztuje ok 2 tyś....i jeszcze musisz dużo wcześniej zabukować i zapłacić za lot ...także ta oferta nie była zła patrząc z mojego punktu widzenia ...

a jak byliśmy na Gran to wyżywienie własne wyszło nas drożej niż na Teneryfie , nie wiem z czego to wynika ale tam w marketach jest drożej .....no i nie podobało nam się tak jak na Teneryfie ...

miłej niedzielki

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

JUKA73
Wiem, ......niestety, i tak sobie myslę, że wiele w tej kwestii zależy od rodziców
......................... ......................... ......................... ......................... ...............

hmmm a czy to nie jest tak ,ze rodzice faworyzują któreś z dzieci ?....

ja mam tylko jedno dziecko i nie wiem jak to jest jak się ma 2 czy 3 ....

zauważam jednak w rodzinie męża coś takiego ....może stąd ta zazdrość i rywalizacja ...
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora