Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-07, 15:05   #2608
e_vel
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

tak sobie trochę Was poczytałam...
Wisienko, widziałam Twoich rodziców wczoraj i właściwie to się zdziwiłam, że nie zostali z Polą, żebyście mogli Wy przyjść A powiedz mi, Ty mieszkasz z siostrą i szwagrem? czy nie? Nie możesz pozwalać na to, że wszystko na Twojej głowie Ja rozumiem, że jesteś w domu i możesz obiad ugotować ale przecież masz Polcię i masz co robić !

Silver żyć nie umierać

Z tym oświadczeniem to ja się nie znam, ale ja takie pismo (podpisane przez TŻ) musiałam złożyć do szefów przy wniosku o wychowawczy i pewnie o takie samo chodzi. A wiec, prawo do rodzicielskiego urlopu jak dobrze kumam ma albo tata albo mama dziecka, warunkiem jest ze nie mogą z niego korzystać jednocześnie więc się pisze, że ten a ten nie zamierza korzystać z urlopu (tutaj) rodzicielskiego w okresie tym a tym, na to a to dziecko. I się podpisuje - finito. Tutaj jest tylko problem z tą datą, a kiedy pismo wogóle było wysłane? do mnie też z zusu przyszło kiedyś pismo zwykłym ekonomicznym, a to było zaświadczenie ze jestem ubezpieczona paranoja...

Dostałam dziś @ 3 dni wcześniej niż się spodziewałam , ale chyba z TŻ dopomogliśmy przyspieszeniu

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
hej od czwartku jesteśmy z Bartusiem w szpitalu, pisałam wam w k. że jedziemy na wczasy ale nic z tego nie wyszło bo Bartuś przed wyjazdem tak strasznie płakał przez 2 godziny aż się dusił, ma zapalenie ucha i górnych dróg oddechowych. Nie mam tam netu a teraz przyjechałam na chwile do domu. pa
dużo zdrówka dla Bartusia
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora