Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-07, 22:59   #14
asiuulkaxd
Raczkowanie

Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA

Cytat:
Napisane przez MalaWredna Pokaż wiadomość
Maturzystka przyszłoroczna. Na studia się nie wybieram, bo u taty praca na stałe póki nie znajdę czegoś co całkowicie odmieni moje życie

Dziękuję, starałam się

Nie, nie uciekniesz nawet wtedy, bo "jak nie ten to inny" a zazdrosna będziesz zawsze

A jak się poznaliście? Czemu nie zabiera cię ze sobą na imprezy? Spędza ze swoimi koleżankami dużo czasu? Czy dał ci kiedyś powód do zazdrości?
Sądzę że napisałaś to w bardzo dużej frustracji i ci ulżyło po wystukaniu tego na klawiaturę. Może być tylko lepiej teraz pomogę.. a raczej pomożemy ci.
Czego słuchasz? Uprawiasz sport?
Mieszkamy w tej samej miejscowości i ponoć na różnych imprezach mnie obserwował, wpadłam mu w oko (mamy tych samych znajomych) i tak powolutku zaczęliśmy się poznawać, od samego początku dawał po sobie poznać, ze mu się podobam i w sumie bardzo szybko znajomość przerosła w miłość, bo po jakimś miesiącu byliśmy parą.
Jeżeli chodzi o imprezy to oczywiście chodzimy razem, ALE czasami wychodzi z kumplami i nie mogę mieć nic przeciwko, bo oni też wychodzą bez swoich kobiet, a nie chce być natrętna i trzymać go na sznurku, bo trochę to przerabialiśmy i nie da się zrobić z niego pantofla. Wkurzają mnie sytuacje w których wychodzi z kolegami i jak to faceci na JEDNYM piwie się nie kończy i pod koniec trafiają na dyskotekę, albo inną imprezę. Mój TŻ jest fajnym kochanym opiekunczym facetem, ale nie wyznaje zasady że ma mnie i na inną nawet nie spojrzy:/ Jak mu się podoba dziewczyna to mi mówi od razu, że ładna, inteligenta. Niby mi to mówi z czystej sympatii, ale mnie to irytuje! Ostatnio znalazłam na stronie internetowej zdjecie z imprezy jak (nasza znajoma) (brzydka i gruba) całuje go w policzek !!! Niby po koleżeńsku i na dobra sprawe nie mam byc o co wkurzona, bo znam ją w miarę dobrze i z innymi kolegami też sobie robiła takie zdjęcia. Jednak wkurza mnie to, bo pozniej chodza plotki ze mam takiego faceta, ktory idzie beze mnie na impreze. Mowilam mu o tym, że ja wiem jak jest, znam ja itp. Ale inni widzą to zdjecie i mnie obgadują, że pozwalam mu itp. Oczywiscie kochany TŻ zaczyna sie wtedy śmiać i mowi ze nie obchodzą go opinie innych ludzi, ze ma swoj rozum, ze ma mnostwo kolezanek i nie bedzie mi sie tlumaczyl z czegos co nigdy nie mialo miejsca. Nienawidze jak wychodzi sam beze mnie na imprezę!!! Słucham rapu, popu, rocku wszystkiego po trochu wykluczając muzykę poważną i metal. Sport uprawiam jako hobby, lubię rolki, pływanie, czasem sobie pobiegam i poćwiczę z MEL Poza tym jak gra reprezentacja polski mecz piłki nożnej to budzi się we mnie patriotyzm i zawzięcie kibicuje! Czasami sama sobie się dziwię, że tak to przeżywam!
asiuulkaxd jest offline Zgłoś do moderatora