|
Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201
Cytat:
Napisane przez Aaś
Czeeeesc melduje że żyjemy i korzystając z ładnej pogody jesteśmy w rozjazdach i nie mamy czasu na łizaż ;-)
Ale żyjemy  Ala już zdrowsza. Majka oparła się katarowi.
I nareszcie zaliczamy świadome uśmiechy! 
|
podwojne uśmiechy musza być super. a już niedługo gaworzenie dziewczyny będą tworzyć swój jezyk 
Cytat:
Napisane przez axella
Jestem bezgranicznie zmęczona.. Niewiem dlaczego..
Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2
|
lykaj jakies witaminy więcej snu i będzie gut.
Cytat:
Napisane przez cloche
ale ja mam elektryczny od samego poczatku, wypozyczony na recepte kombajn medeli (symphony 2.0). i od 2 tyg pompuje dwustronnie jednoczesnie - to ma dzialac nawet lepiej niz system 7-5-3. oczywiscie gdyby sie dalo przykleic to cholerstwo, to bym sobie z laktatorem 24h/dobe lazila  ale licze na to, ze Flo mi rozkreci laktacje sam z siebie. bo tak podobno jest. tylko trzeba pare dni...
|
zazdroszczę recepty na laktator...w Polsce chyba nigdy tak nie będzie 
mnie bardzo kusilo żeby wypozyczyc medele ze szpitala, bo tez miałam wypasiona na dwa cyce ale w końcu dostałam mini.
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------
Cytat:
Napisane przez axella
 Zunia dzis konczy 2miesiac  kochanie moje male 
Teraz zacznie chwytac zabawki i glosno sie smiac.. Czekam!
Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2
|
sto lat Zuzka! a jeszcze niedano pisalas jak to mala fika w brzuchu niesamowite jak ten czas zasuwa. moglby trochę zwolnic, bo ja chce miec w domu dzidziusia
|