Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-07, 23:03   #1330
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Czeeeesc melduje że żyjemy i korzystając z ładnej pogody jesteśmy w rozjazdach i nie mamy czasu na łizaż ;-)
Ale żyjemy Ala już zdrowsza. Majka oparła się katarowi.
I nareszcie zaliczamy świadome uśmiechy!
podwojne uśmiechy musza być super. a już niedługo gaworzenie dziewczyny będą tworzyć swój jezyk

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Jestem bezgranicznie zmęczona.. Niewiem dlaczego..

Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2
lykaj jakies witaminy więcej snu i będzie gut.

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
ale ja mam elektryczny od samego poczatku, wypozyczony na recepte kombajn medeli (symphony 2.0). i od 2 tyg pompuje dwustronnie jednoczesnie - to ma dzialac nawet lepiej niz system 7-5-3. oczywiscie gdyby sie dalo przykleic to cholerstwo, to bym sobie z laktatorem 24h/dobe lazila ale licze na to, ze Flo mi rozkreci laktacje sam z siebie. bo tak podobno jest. tylko trzeba pare dni...
zazdroszczę recepty na laktator...w Polsce chyba nigdy tak nie będzie
mnie bardzo kusilo żeby wypozyczyc medele ze szpitala, bo tez miałam wypasiona na dwa cyce ale w końcu dostałam mini.

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Zunia dzis konczy 2miesiac kochanie moje male
Teraz zacznie chwytac zabawki i glosno sie smiac.. Czekam!

Wysyłane z mojego HTC Desire Z za pomocą Tapatalk 2
sto lat Zuzka! a jeszcze niedano pisalas jak to mala fika w brzuchu niesamowite jak ten czas zasuwa. moglby trochę zwolnic, bo ja chce miec w domu dzidziusia
diabli jest offline Zgłoś do moderatora