Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-07, 23:40   #4313
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Kwestia tego czy to prawdziwy narcyzm czy raczej zawyżanie swojej samooceny na zewnątrz, a jednak niska wewnątrz Ogólnie narcyzm jest według mnie bardzo ciekawym zjawiskiem, muszę gdzieś kiedyś o tym poczytać
O, takie nadinterpretacje cudzych wypowiedzi są wspaniałe Wiadomo, że każdy interpretuje wypowiedzi innych przez swój pryzmat, ale to, co niektóre Wizażanki niekiedy wymyślają w odpowiedzi na czyjś post, często mnie zaskakuje Co do samego szufladkowania osób zakrywających pryszcze korektorem jako ludzi stawiających wygląd na 1. miejscu, to oczywiście uważam to za nonsens Niektórzy niestety nie potrafią zrozumieć, że wygląd dla większości ludzi jest zwyczajnie jedną z wielu ważnych spraw w życiu, a dbanie o estetykę (tak, bo zakrycie pryszcza uważam za estetyczne i mówię to jako osoba, która miała problemy z trądzikiem, dobrze zdając sobie sprawę z tego, że niekiedy trudno jest przykryć makijażem niedoskonałości) nie świadczy o stawianiu na piedestale swoich wartości pięknego wyglądu kosztem innych, "ciekawszych, ważniejszych". I na nic argumenty, że nie chodzi o nadawanie wyglądowi najwyższej rangi, a jedynie ustanowieniem go przyjaznym dla oka
Dobra z Ciebie dusza Ja też nie zabijam jak nie trzeba Ale nie wliczam w to pająków. Jeśli o nie chodzi, to atakuję je zanim się do mnie zbliżą.... A raczej sieję panikę i mój TŻ je atakuje, co by zaznać świętego spokoju
Możliwe, że tak jest - że to taka maska tylko, ale szalenie wiarygodna
Dokładnie, jedną z wielu ważnych świetnie to ujęłaś. Tylko czasem się właśnie tego nie da wytłumaczyć, jeśli ktoś nas uparcie nie chce zrozumieć
Haha u mnie w pokoju, od tygodnia, w kącie, zaraz przy suficie, całkowicie nieruchomo, siedzi pająk nic nie robię, nie strzepuję go stamtąd, nie zamierzam też go pacnąć niczym Chce, to niech siedzi Ciekawe, ile wytrzyma bez jedzenia

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora