2013-07-08, 08:13
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI
Cytat:
Napisane przez kyte
Super te ciuszki  Mój mąż jeszcze powściągliwy 
|
Mówię Wam, że nie mogłam się napatrzeć jak tak nagle zaczął wszystko zdejmować z wieszaków i tylko pytać : a to się przyda? jaki rozmiar? a gdzie są skarpetki? Też przedtem taki nie był
Cytat:
Napisane przez ktosiula
Ja oglądałam w sobotę Navingtona i ma bardzo nisko gondolkę wg mnie...dosłownie na wysokości kolan :P ponoć można podwyższyć, były tam takie adaptery ale coś nam się w nie gondolka nie chciała wpinać... Generalnie wózek bardzo ładny, fajnie się wpina/wypina gondolę/spacerówkę. U mnie odpada ze względu na zbyt małe koła przednie i niepompowane. Wydaje mi się, że nada się na piękne, równe chodniki w mieście, ale na moje wertepy koło domou to niebardzo...
 Ale zdobycze 
|
Może jakoś kiepsko ta gondolka była zamontowana czy coś
Cytat:
Napisane przez domii29
Śliczne te rzeczy dla Leonka 
Jeszcze się tatuś tymi kopniakami nacieszy  mój Jaś tatusiowi od początku się ładnie pokazuje. Najpierw się Damian oburzał bo ja czułam delikatne muśnięcia od środka a on miał pretensje że on też chciałby poczuć a nie może  teraz już czuje i widzi co chwile jak mi brzuch skacze
W ogóle miałam Ci ostatnio pisać że jesteśmy w tym samym wieku 
|
O popatrz I jak tam Ci się życie poukładało po wiadomości o ciąży? Bo zakładam, że nie była planowana (jeśli jest inaczej, to z góry przepraszam, za moje błędne założenie ) 
Ja musiałam się przeprowadzić z Wrocławia, gdzie pół roku mieszkaliśmy, ja studiowałam, TŻ pracował .. Wróciliśmy na stare śmieci, rodzice udostępnili mi stare mieszkanie i tak sobie żyjemy, remontujemy, .. Niestety muszę wziąć roczną dziekankę, studiuję kosmetologie i nie dałabym rady pogodzić tego wszystkiego od razu, tym bardziej, że termin na koniec października, więc ni w kij, ni w oko
|