Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-08, 09:15   #528
marysia_258
Zadomowienie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Fajny dzięki
Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Matal chyba w końcu doszliśmy do porozumienia w sprawie imienia będzie Emilia także proszę o dopisanie
Jak to jest, że po śniadaniu miałam mniejszy cukier niż na czczo
Zrobiłam sobie teraz kawkę, bo coś mnie zaczęła głowa boleć i do tego kawałek śmietanowca, którego zrobiłam wczoraj z nudów
ma ktoś ochotę, mam całą dużą tortownicę
Wstawiaj wodę na kawkę już
Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Jakiś okropny dzień mam... poszłam przed 7 do laboratorium na tą glukozę... Siedziały tam same stare dziadki i babcie i jak zapytałam czy mogę wejść jako pierwsza to wszyscy wyskoczyli z oburzeniem na mnie, że według kolejki - krew pobierają od 7:15, byłam tam na 6:50 a już 8 osób było przede mną Co oni tam od 5 koczują?! Przepuściła mnie dziewczyna też w ciąży, która była druga, również robiła badania odpłatne i powiedziała, że mam wejść z nią. Dostałam ochrzan, że nie mam własnego kubka i łyżeczki... Musiałam posuwać do poradni dla dzieci, żeby mi dali... Jak już miałam rozpuszczoną glukozę babka wzięła się za pobieranie krwi z żyły... i co? I krew nie chciała lecieć Kłuła mnie przez 20min. w obie ręce po dwa razy i nic... kazała przyjść w inny dzień Na domiar złego oblały mnie "siódme poty" w autobusie, gdy jechałam do pracy i myślałam, że zemdleję, gdybym nie miała wody i batonika. Wchodzę do pracy, a tu czekają na mnie 4 kartony pełne książek do wypakowania i obmetkowania... Jedna dobra wiadomość, że szef podniósł mi o 1zł pensję za 1h.

TŻ wczoraj dostał od szefa zaliczkę za lipiec już... ale kolejny wydatek nam wypadł - abonament za telefony 200zł :/ Który miał do płacenie być dopiero od sierpnia :/
faktycznie masakryczny dzień.
Ciekawe czemu ta krew nie chciała lecieć
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
wypinam pupcię
pięknie

Idę na śniadanie Maja wzywa

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora