2013-07-09, 10:32
|
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Cytat:
Napisane przez Kathinna
mój to samo, ale jak chodzimy na spacery i spotykamy kota to sam już od razu idzie go głaskać 
kot sąsiadki to nawet lubi TŻ bardziej niż mnie!
|
Mój ma to samo wczoraj się zachwycał spotkanym na ulicy kotkiem 'bo on tak ładnie biegnie' 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------
Cytat:
Napisane przez Limone
Ja właśnie znam przypadki spotykania się ze sobą dwóch kotów i potrafi być masakra, w najlepszym wypadku zachowywały od siebie bezpieczną odległość 2 metrów 
W każdym bądź razie dorosłemu kotu nie kupuje się raczej kompana, żeby miał towarzystwo i się nie nudził. Nie będzie zadowolony 
|
Ja mialam juz duzego kota, gdy przygarnęlam kolejnego, tez duzego. Nie mialabym serca,gdybym tego nie zrobila, bo ktos podrzucil go w zimie, w swieta, pod moj dom i on lezal tak na zimnym chodniku...przygarnelam, nie lubil go ani moj starszy kot, ani jeden z pieskow, ale Obcykot ( takie imie dostal) sobie radzil. To byl najcudowniejszy kot na swiecie i moj przyjaciel. Teraz juz go nie ma, odszedl w tamtym roku, ale nigdy juz nie bede miala takiego kota jak on.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|