Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-09, 10:32   #2703
Helvete
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
mój to samo, ale jak chodzimy na spacery i spotykamy kota to sam już od razu idzie go głaskać
kot sąsiadki to nawet lubi TŻ bardziej niż mnie!
Mój ma to samo wczoraj się zachwycał spotkanym na ulicy kotkiem 'bo on tak ładnie biegnie'

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Ja właśnie znam przypadki spotykania się ze sobą dwóch kotów i potrafi być masakra, w najlepszym wypadku zachowywały od siebie bezpieczną odległość 2 metrów
W każdym bądź razie dorosłemu kotu nie kupuje się raczej kompana, żeby miał towarzystwo i się nie nudził. Nie będzie zadowolony
Ja mialam juz duzego kota, gdy przygarnęlam kolejnego, tez duzego. Nie mialabym serca,gdybym tego nie zrobila, bo ktos podrzucil go w zimie, w swieta, pod moj dom i on lezal tak na zimnym chodniku...przygarnelam, nie lubil go ani moj starszy kot, ani jeden z pieskow, ale Obcykot ( takie imie dostal) sobie radzil. To byl najcudowniejszy kot na swiecie i moj przyjaciel. Teraz juz go nie ma, odszedl w tamtym roku, ale nigdy juz nie bede miala takiego kota jak on.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.