2005-06-05, 08:29
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Okropna cera i zmarszczki
Dziękuję, za porady 
Próbowałam już używać innych kremów, ale na razie nie są to LRP ani Avene, bo nie mam kasy, jak tylko zdobędę pieniądze to lecę do apteki. Ten krem, który stosowałam to był z Dermiki, nie pamiętam już, jaki bo nałożyłam go na twarz zaledwie dwa razy i oddałam koleżance. Po tym kremiku moje policzki były suche i w różnych miejsca powyskakiwały mi czerwone palce, a nos łuszczył się i oczywiście świecił. Rano używam tylko Oilatum, nos smaruję kremem matującym, ponieważ podkład lub puder tylko podkreślają te zmarszczki i suche skórki na nosie. Nan dziękuję, że napisałaś o tym mleczku. Nigdy bym nie pomyślała, że używanie tylko mleczka może szkodzić. W poniedziałek lecę do drogerii po jakiś żel lub tonik (czy tonik Garniera do cery suchej i wrażliwej będzie dobry?) U dermatologa byłam i polecił mi używanie kosmetyków Oilatum i nic więcej nie powiedział :/ Lovisa ja na razie nic nie stosuję na te zmarszczki mimiczne, ale Dermika to chyba nie jest firma dla mnie Będę próbowała z czymś innym. Jeszcze raz dziękuję, jesteście kochane
|
|
|