2013-07-09, 12:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.
Cytat:
Napisane przez Veronic
ja wolę siedzieć w swoim mieszkaniu tylko z W i TŻ-tem , nie lubię jak ktoś się wtrąca (nawet jeśli jest to moja mama, nie wspominając już o teściach oczywiście). bo sama wiem co mam robić, a jeśli nie wiem, to spytam się Was   ...
i też moi i TŻ-ta rodzice mają domek i ogród i w sumie nawet fajnie by było tak wypocząć..., a nie siedzieć w bloku
|
No moja rodzicielka mnie drażni i babcia też, bo pojechaliśmy, Młody marudził więc go wzięłam na ręcę i co???!!! i oczywiście zaczynam słyszeć jak to dziecko jest inteligentne i wykorzystuje i że mam go odłożyć i niech sobie poryczy.
Jasne, może czasami postękac, bo i stęka np. od rana gdy ja lecę się ubrać i zęby choć umyć, ale przecież nie chce by się "wyryczał". A wg. mojej mamy i babci to niech sobie płacze.
Swoją drogą dzieci są śmieszne jak się opiją jak bąki, wyglądają jak takie pijane niedźwiedzie, których nic nie ruszy 
Cytat:
Napisane przez Veronic
W końcu naprawiło mi się dodawanie załączników
fotka z dzisiaj  robiona komórą w złym oświetleniu , więc jakość tragiczna ale wstawiam 
Wojtuś się postarał 
|
Jakie śliczne zdjęcie i podziwiam tą główkę. Od kiedy dzieci tak ładnie i sztywno ją trzymają i to z uśmiechem?
&
 20.02.2015 BARTUŚ
|
|
|