Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-09, 14:53   #1764
Nikita...
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dzięki Ci wielkie za opinie

Kochana, moim skromnym zdaniem Starbucks i mega dobra kawa to dwie rzeczy, które niekoniecznie idą w parze
Ja też lubię taką latte cieniuchną...
Jednak chyba trochę inne ma się zdanie jak się tam pracowało...
czyli mowisz, ze pluja do kawy przed podaniem?

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
nie cytuję bo ciągle mi myszka odmawia posłuszeństwa i mnie wkurza, miałam kiepską noc, znowu od 2 do 4 bezsenność, duszno mi było. Do tego ledwo się przekręcam z boku na bok, ten 9 miesiąc już nie jest taki super. Przepraszam za marudzenie ale jakiś gorszy dzień mam dzisiaj, do tego byłam z autem u mechanika i poszło łożysko w kole wiec pewnie ok 200-300 zł pójdzie na naprawę i jeszcze te głupie pierogi muszę iść zaraz robić
ojej biedactwo, oby dzisiejsza nocka byla przespana

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
helloł
my po kontroli u ginka z Ewunia, wszystko ok. wziełą też wymaz z pochwy i pod mikroskopem było ok Tak wiec z ginkiem koniec Spytałąm sie jej o moje cyce i mówi żeby je nagrzewac i masować a grudki same się rozejdą
Super

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Trwa wycinka drzew i krzewów przed moimi oknami...... niby dobrze, bo zniknie śmietnik wielkogabarytowy, który tu sobie niektórzy urządzili.... ALE obawiam sie, że powstanie tu parking
Musze się skąd jak najszybciej wynieść!

Znacie jakiś szybki sposób na zarobienie dużej kasy??? Bardzo duzej
totolotek albo napad na bank albo spadek

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
No to jest największy KOMPROMIS na jaki mogę się zdecydować. Przecież ona nie jest wykończona......
Tez mam taki domek rzedowke ale cena tutaj byla za nia z kosmosu. Bede placic do smierci

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora