Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-09, 15:11   #1486
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
moja siostra czuła szczypanie w momencie nacinania, szwagier mówił, że te nożyce wyglądały jak sekator
No ale potem piczka wygląda w miarę ok?? Po upływie jakiegoś czasu oczywiście...?

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Pisałam Wam jakiś czas temu, że chcieliyśmy zmienić mieszkanie na większe, bo po pierwsze w czwórkę będzie ciężko się pomieścić,a po drugie zżerają nas tutaj rachunki i ogólnie wszystkie onne opłaty, które za dwa pokoiki są spore :/
Brat Tż wrócił niedawno z Australii,bo wiza mu się kończy i planuje przylecieć do UK. Z tego,co wiem to ma być na dłużej i ostatnio jak rozmawiał z Tż, to zapytał czy czasem nie poszukalibyśmy czegoś razem- w sensie wynajęli mieszkanie 3 pokojowe plus salon. Z jednej strony byłoby nam to na rękę,ale z drugiej... prawdę mówiąc przyzwyczaiłam się do tego, że mieszkamy sami i nie wiem czy nie będę później narzekać na to i owo ;/
Nie wiem,co robić,bo jeśli na to nie pójdziemy,to będziemy gnili w tej klitce i nic nie zaoszczedzimy,a w końcu się budujemy...
Jak dla mnie to okropny pomysł... co innego teście, ale żeby ze szwagrem?

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora