|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
Napisane przez kaska87
|
Haha też mam jakieś halki w które się mieszczę (głównie chodzi o cyce, bo te mi sporo urosły), ale dziwnie się czuję ubierając je-wlaśnie przez cyce i te suty, a przecież one przezroczyste.Wstydzę się rpzez to
Cytat:
Napisane przez matallewar
Ja miałam, ale w sumie lepiej mój brzuch wracał do siebie, jak nie używałam
Ja też nie miałam w ręku wibratora  Chyba nawet nigdy na żywo nie widziałam 
|
Ja mam wibrującego przyjaciela-Romana. Dostałam na panieński.
I wcale nie mówię,że go nigdy w ręce nie trzymałam :brzyda l:
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14

już w 22 tc na genetycznym miałam napisane "położenie główkowe"
|
Aaaale Ci dobrze. I jej położenie się nie zmieniło?
Cytat:
Napisane przez ja-ika
Ależ mnie ostatnio wywaliło 9 kg na plusie
|
Śliczny buniek, a bluzeczka jaka ładna!
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14
no właśnie najpierw dzwoniłam po orsayach ale nigdzie nie mają 34 a nawet gdyby mieli to lipa, bo nie można zwrócić sukienki ani zamienić (do 28 dni)  pójdę jutro do Opery do krawcowych czy mi tego nie zrobią... co prawda są wakacje ale mam nadzieję, że ktoś tam będzie
normalnie mam już dość tej sukienki, nie podobam się sobie w niej, mam doła - przez głupią sukienkę 
|
Ale wczesniej była dobra, a teraz za duża?Schudłaś?
Cytat:
Napisane przez niebede
cześć dziewczyny. dawno mnie nie było, ale dzisiaj wróciłam ze szpitala. 
wykrakałam sobie niestety bóle brzucha i w zeszły wtorek mnie dopadło. w nocy miałam takie kotłowanie w brzuchu i ewidentnie skurcze, nie spałam całą noc. rano myślałam, że może jednak młody mnie pokopał i przejdzie, ale nie przechodziło do południa, więc poszłam do lekarza, który skierował mnie do szpitala  dali mi nospę w zastrzyku i dopiero na drugi dzień zeszło to takie uczucie po skurczach. z krwi okazało się, że mam podwyższone crp na 78, gdzie norma to 5, więc dostałam antybiotyk na ten stan zapalny. do tego magnez w kroplówie i tabletkową nospę + potas. miałam wyjść wczoraj, ale nie było wyniku z posiewu. na koniec okazało się, że mam paciorkowca. crp spadło do 12, więc mnie puścili, zwłaszcza, że czuję się dobrze. z dzidziusiem wszystko okej, ale dałam mu szlaban na wychodzenie aż do października. 
mam nadzieję, że wszystko będzie już dobrze. tylko zrobiłam się przewrażliwiona na punkcie brzuszka i chyba przekoczuję w domu bez ruchu przez najbliższy tydzień.
a teraz idę wrzucić się w wannę po tym całym tygodniu spróbuję Was coś nadrobić. mam nadzieję, że u Was było lepiej.
|
Ojeju to się przecierpiałaś. Dobrze,że już w domku
Cytat:
Napisane przez Diorisha
Ślicznie wyglądasz  I bardzo mi się podoba bluzeczka 
Jakoś nie wyłapałam do tej pory ,że masz również królika. Myślałam,że tylko kotkę 
|
Mam króliczkę Ma już 3 lata.
Niestety teraz już będzie mieszkać u rodziców, ale w sumie to dobrze dla niej-biega po całym dużym domu, nawet po piwnicy. No i po ogrodzie (u mnie się tak nie dało, bo za duże odstępy w płocie). Jest oczkiem w głowie rodziców, a my pewnie nie mielibyśmy czasu. Także przychodzimy ją odwiedzać, ma tam u rodziców All Inclusive
Dzięki dziewczyny, naprawdę mam wrażenie,że ciąża poszła mi w cycki No i może trochę w biodra.
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------
Cytat:
Napisane przez passion80
aaa i wolę Twojego kota 
|
Ale moja kicia nie jest z charakteru taka kochana jak Mania. Mania jest jak pies-jak zawołasz to przykica. I baaaardzo uwielbia się pieścić, a Lila kocha się bawić i gryźć
|