Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz. XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-07-09, 20:19   #1663
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja ostatnio ubrałam jedną halkę i się nie mogłam przestać śmiać małż też się zacieszał jak mysz sexi foczka, dobrze, że mi na brzuchu nie pękła
http://www.intymna.pl/p1381,41,3,5743,,joanna-komplet
Haha też mam jakieś halki w które się mieszczę (głównie chodzi o cyce, bo te mi sporo urosły), ale dziwnie się czuję ubierając je-wlaśnie przez cyce i te suty, a przecież one przezroczyste.Wstydzę się rpzez to

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja miałam, ale w sumie lepiej mój brzuch wracał do siebie, jak nie używałam

Ja też nie miałam w ręku wibratora Chyba nawet nigdy na żywo nie widziałam
Ja mam wibrującego przyjaciela-Romana. Dostałam na panieński.
I wcale nie mówię,że go nigdy w ręce nie trzymałam:brzyda l:

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

już w 22 tc na genetycznym miałam napisane "położenie główkowe"
Aaaale Ci dobrze. I jej położenie się nie zmieniło?

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Ależ mnie ostatnio wywaliło 9 kg na plusie
Śliczny buniek, a bluzeczka jaka ładna!

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
no właśnie najpierw dzwoniłam po orsayach ale nigdzie nie mają 34 a nawet gdyby mieli to lipa, bo nie można zwrócić sukienki ani zamienić (do 28 dni) pójdę jutro do Opery do krawcowych czy mi tego nie zrobią... co prawda są wakacje ale mam nadzieję, że ktoś tam będzie

normalnie mam już dość tej sukienki, nie podobam się sobie w niej, mam doła - przez głupią sukienkę
Ale wczesniej była dobra, a teraz za duża?Schudłaś?
Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny. dawno mnie nie było, ale dzisiaj wróciłam ze szpitala.
wykrakałam sobie niestety bóle brzucha i w zeszły wtorek mnie dopadło. w nocy miałam takie kotłowanie w brzuchu i ewidentnie skurcze, nie spałam całą noc. rano myślałam, że może jednak młody mnie pokopał i przejdzie, ale nie przechodziło do południa, więc poszłam do lekarza, który skierował mnie do szpitala dali mi nospę w zastrzyku i dopiero na drugi dzień zeszło to takie uczucie po skurczach. z krwi okazało się, że mam podwyższone crp na 78, gdzie norma to 5, więc dostałam antybiotyk na ten stan zapalny. do tego magnez w kroplówie i tabletkową nospę + potas. miałam wyjść wczoraj, ale nie było wyniku z posiewu. na koniec okazało się, że mam paciorkowca. crp spadło do 12, więc mnie puścili, zwłaszcza, że czuję się dobrze. z dzidziusiem wszystko okej, ale dałam mu szlaban na wychodzenie aż do października.
mam nadzieję, że wszystko będzie już dobrze. tylko zrobiłam się przewrażliwiona na punkcie brzuszka i chyba przekoczuję w domu bez ruchu przez najbliższy tydzień.

a teraz idę wrzucić się w wannę po tym całym tygodniu spróbuję Was coś nadrobić. mam nadzieję, że u Was było lepiej.
Ojeju to się przecierpiałaś. Dobrze,że już w domku

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Ślicznie wyglądasz I bardzo mi się podoba bluzeczka
Jakoś nie wyłapałam do tej pory ,że masz również królika. Myślałam,że tylko kotkę
Mam króliczkę Ma już 3 lata.
Niestety teraz już będzie mieszkać u rodziców, ale w sumie to dobrze dla niej-biega po całym dużym domu, nawet po piwnicy. No i po ogrodzie (u mnie się tak nie dało, bo za duże odstępy w płocie). Jest oczkiem w głowie rodziców, a my pewnie nie mielibyśmy czasu. Także przychodzimy ją odwiedzać, ma tam u rodziców All Inclusive

Dzięki dziewczyny, naprawdę mam wrażenie,że ciąża poszła mi w cycki No i może trochę w biodra.

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
aaa i wolę Twojego kota
Ale moja kicia nie jest z charakteru taka kochana jak Mania. Mania jest jak pies-jak zawołasz to przykica. I baaaardzo uwielbia się pieścić, a Lila kocha się bawić i gryźć

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora